ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PNSA, alături de RBC și în achiziția Fullscreen Digital. Partenerul Silviu Stoica și Vlad Ambrozie (Managing Associate) au coordonat echipa

16 Ianuarie 2023   |   R. T.

PNSA a oferit asistență juridică extinsă pe parcursul întregului proces de achiziție, de la due diligence juridic și fiscal până la redactarea, negocierea și finalizarea documentelor tranzacției.

Silviu Stoica (Partner) si Vlad Ambrozie (Managing Associate) - Popovici Nitu Stoica & Asociatii

 
 
Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) a asistat grupul Romanian Business Consult (RBC), lider pe piață locală în soluții IT pentru retail și banking modern, cu privire la achiziția companiei de software Fullscreen Digital, dezvoltator de software cu expertiză în proiecte de transformare digitală în industrii precum servicii financiare, retail modern, energie şi utilităţi.

RBC are o experiență de peste 30 ani și este condusă de antreprenorul Andrei Bojiţă, care deține 51% din acțiuni și compania de investiții ORESA, care a achiziționat 49% din acțiuni în 2014.

La nivel consolidat, RBC are în prezent peste 400 angajați și a înregistrat în 2021 vânzări de peste 50 milioane euro.

PNSA a oferit asistență juridică extinsă pe parcursul întregului proces de achiziție, de la due diligence juridic și fiscal până la redactarea, negocierea și finalizarea documentelor tranzacției.


Echipa PNSA a fost condusă de Silviu Stoica (Partener, M&A), alături de Vlad Ambrozie (Managing Associate, M&A) și a inclus avocați din mai multe departamente: Concurență - Mihaela Ion (Partener); Employment - Ioana Cazacu (Managing Associate) și Bianca Țărăscu (Senior Associate); Data Privacy - Luana Dragomirescu (Of Counsel) și Ioana Popovici (Associate); Proprietate Intelectuală - Camelia Constantin (Managing Associate); Corporate - Roxana Chiscop (Senior Associate) și Elena Eftene (Associate).

Asistența fiscală a fost oferită de PNSA Tax, printr-o echipă condusă de Raluca Rusu (Tax Partner), din care au făcut parte Ioana Năstase (Senior Tax Manager) și Ileana Radu Cernat (Tax Manager).

Prin această achiziție grupul RBC își consolidează prezența în piața soluțiilor IT din banking și plăți electronice, continuând drumul început in 2021, odată cu achiziția ROPECO București. Reamintim că, în 2022, PNSA a consiliat RBC și cu privire la achiziția SmartPay Software (SPS), specializată în dezvoltarea de soluții pentru industria de procesare a plăților.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații și PNSA Tax grupează peste 70 de avocați și consultanți, din care 15 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1046 / 7941
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Concursul de Procese Simulate de Drept Civil Filip & Company și-a desemnat câștigătorii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
A doua ediție a Summit-ului internațional pe teme de parteneriat public-privat, derulat sub egida IFC ̸ Băncii Mondiale, a reunit peste 100 de invitați speciali
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...