ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Tranzacție în IT: Integratorul Aliant achiziționează SoftPepper, jucător pe piața dezvoltării de software de business

01 Octombrie 2024   |   BizLawyer

Cu venituri de peste 57 milioane de lei anul trecut, Aliant s-a impus în ultimii ani ca una dintre cele mai dinamice companii românești de IT.

 
 
Compania românească Aliant, integrator de soluții IT și lider în furnizarea de soluții de Hyper Automation și Managed Print Services, anunță achiziția a 67% din compania SoftPepper, jucător pe piața dezvoltării de software de business din România, cunoscut pentru platforma sa modulară BPM și soluțiile inovatoare de Ticketing, CRM sau ERP.

Achiziția SoftPepper reprezintă un pas strategic în strategia Aliant de a-și consolida poziția pe piața IT și de a extinde portofoliul de produse cu soluții inovatoare mai cuprinzătoare și personalizate. Integrarea capabilităților SoftPepper cu expertiza Aliant în IT, Hyper Automation și tehnologii precum RPA, Low Code și AI consolidează poziția companiei ca partener esențial pentru companiile care urmăresc optimizarea și creșterea într-un mediu de afaceri tot mai competitiv. În plus, îmbinarea cunoștințelor și experienței celor două companii va duce la dezvoltarea de noi soluții și de atragerea de noi parteneri, deschizând noi oportunități de afaceri și facilitând creșterea și diversificarea portofoliului de clienți.


„Împreuna cu SoftPepper atacăm frontal provocările de business ale clienților. Facem asta prin tehnologii avansate, inovație și agilitate. Indiferent de dimensiune, companiile pot beneficia acum de soluții flexibile de business, care includ componente ERP, CRM, Ticketing sau AI, într-un pachet accesibil care începe de la numai 199 de euro pe lună. Astfel, democratizăm accesul la tehnologie și expertiză și susținem business-urile să-și digitalizeze operațiunile într-un mod facil și la costuri reduse”, a spus Bogdan Ciubotaru, Managing Partner la Aliant.

„Achiziția SoftPepper reprezintă un moment important în evoluția noastră. Această integrare ne permite să oferim soluții personalizate și scalabile, adaptate nevoilor fiecărei companii, indiferent de dimensiune. Suntem dedicați să le oferim clienților noștri acces la tehnologie de vârf, într-un mod sustenabil și accesibil”, a adăugat Daniel Chiper, CEO la Aliant.

Cu venituri de peste 57 milioane de lei anul trecut, Aliant s-a impus în ultimii ani ca una dintre cele mai dinamice companii românești de IT. SoftPepper are peste 12 ani de experiență în domeniul aplicațiilor SaaS (Software as a Service), care permit utilizatorilor să se conecteze și să folosească o gamă largă de aplicații pe bază de cloud și a înregistrat în 2023 venituri de circa 2 milioane de lei.  

„Parteneriatul reprezintă o oportunitate extraordinară de a combina expertiza noastră în dezvoltarea software cu capacitățile Aliant de integrare IT și automatizare. Împreună, vom putea oferi soluții inovatoare, scalabile și adaptabile, asigurând o evoluție continuă companiilor din România și nu numai”, a completat Laurențiu Giurescu, fondator SoftPepper.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2 / 8271
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
KPMG Legal consolidează echipa de managment prin promovarea a patru avocați pe poziția de partener | Cristina Roșu, Irina Stănică, Dragoș Iamandoiu și Călin Dragoman fac un pas înainte în carieră
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Clifford Chance Badea a asistat băncile în legătură cu emisiunea de obligațiuni ESG prin care Banca Transilvania a atras 700 mil. E de pe piețele internaționale. Mădălina Rachieru-Postolache (partener) și Radu Ropotă (Of-Counsel), în prim plan
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Șerban și Asociații continuă extinderea Departamentului de Drept Privat
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în lansarea unei emisiuni de obligațiuni verzi în valoare 700 mil. €. Ce avocați au fost în echipa de proiect
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...