ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower

18 Aprilie 2024   |   BizLawyer

CMS București continuă să-și demonstreze angajamentul față de sustenabilitate prin numeroase inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor. Aceste inițiative contribuie la obiectivul mai larg al firmei de a reduce impactul asupra mediului.

 
 

Firma internațională de avocatură CMS și-a prelungit pe termen lung contractul de închiriere în clădirea One Tower din București și și-a extins spațiul de birouri cu încă 350 de metri pătrați. Această prelungire subliniază parteneriatul solid dintre CMS România și One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte, și evidențiază calitatea excepțională a clădirii One Tower și beneficiile oferite în cadrul ecosistemului creat la One Floreasca City.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai sustenabile proiecte de regenerare urbană din București, One Tower este o clădire de birouri de clasă A, una dintre primele construcții verzi din România, care a devenit un simbol al excelenței în inima orașului, oferind nu doar spații de birouri premium, ci și acces la o gamă diversificată de facilități, inclusiv parcuri, restaurante și zone comerciale.


„Mutarea noastră în One Tower, în urmă cu doi ani, a fost o decizie strategică ce reflectă angajamentul CMS față de sustenabilitate și inovație. Calitatea superioară și certificările de sustenabilitate ale clădirii, precum și locația sa excelentă fac din aceasta un spațiu de lucru ideal pentru echipa noastră, modern și dinamic, ce încurajează colaborarea. Suntem nerăbdători să valorificăm noul spațiu, precum și facilitățile suplimentare pe care le va oferi One Floreasca City”, a declarat Horea Popescu, Managing Partener CMS România.


„Suntem încântați că CMS România a ales să își prelungească șederea la One Tower și să acceseze un spațiu mai generos pentru confortul angajaților săi. Angajamentul nostru de a oferi spații de lucru moderne, durabile și prietenoase pentru angajați se aliniază perfect cu abordarea îndrăzneață a CMS România. Suntem încrezători că parteneriatul nostru de lungă durată va facilita inovarea și succesul în business pentru ambele părți”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

CMS București continuă să-și demonstreze angajamentul față de sustenabilitate prin numeroase inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor. Aceste inițiative contribuie la obiectivul mai larg al firmei de a reduce impactul asupra mediului.

One Tower deține cea mai performantă certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 la nivel Platinum, fiind certificată și WELL Health & Safety. Clădirea oferă chiriașilor, prin poziția sa excelentă, acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Totodată, aceasta a fost proiectată cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, folosind tehnologii avansate, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și terase generoase și priveliști spectaculoase ale zonei.  

Comunitatea de la One Floreasca City continuă să crească pe măsură ce lucrările de restaurare a Halei Ford avansează iar finalizarea este programată pentru anul viitor, ceea ce promite și mai multe oportunități de colaborare și creștere. Fosta fabrică de automobile Ford din România, cu o istorie bogată ce datează din anii 1930, al cărei amplasament a fost ales de însuși Henry Ford, va fi transformată în One Gallery - o galerie comercială de tip boutique și birouri unice cu o înălțime de până la 6 metri. Acest proiect inovator, cu o suprafață de 13.500 de metri pătrați GLA, va îmbina patrimoniul industrial cu facilități moderne, oferind o experiență unică pentru vizitatori și chiriași deopotrivă. Protejarea și restaurarea monumentelor istorice abandonate, regenerarea urbană și crearea unui cadru sustenabil pentru dezvoltarea de comunități dinamice fac parte din strategia mai amplă pe care One United Properties o urmărește cu consecvență în sectorul dezvoltării imobiliare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...