ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons deschide un nou birou la Düsseldorf

08 Februarie 2019   |   BizLawyer

Centrul investițiilor străine în Germania, noul birou Dentons din Düsseldorf va permite Firmei să asiste o importantă bază de clienți

 
 
Dentons, firma globală de avocatură, a inaugurat biroul din Düsseldorf, cel de-al patrulea din Germania, după Berlin, Frankfurt și Munchen. Echipa de start, coordonată de partenerii Andreas Haak și Sascha Grosjean este compusă din șapte avocați ce oferă consultanță în domeniul achizițiilor publice, fonduri UE, comerț și dreptul muncii precum și alți patru membri de personal. Firma este momentan în tratative pentru a coopta și alți parteneri și echipe în lunile următoare, astfel încât să-și extindă serviciile și în zonele de drept societar și fuziuni și achiziții, concurență și antitrust, conformitate, proprietate intelectuală și tehnologie, infracțiuni de serviciu, taxe și energie.

“Fiind clasat drept orașul german care atrage cele mai multe investiții străine directe în țară și gazdă a peste 100.000 de companii, Düsseldorf și zona metropolitană Rin-Ruhr reprezintă  o piață importantă pentru clienții noștri la nivel global,” a declarat Elliott Portnoy, Global CEO Dentons. "Odată cu deschiderea biroului din Düsseldorf avem capacitatea de a oferi servicii juridice de calitate în cele mai importante centre financiare și industriale din Germania.”


Joseph Andrew, Global Chairman Dentons, a comentat: “Suntem singura firmă de avocatură policentrică din lume iar clienții noștri beneficiază atât de dimensiunea globală de neegalat a Dentons, cât și de prezențele locale în centre financiare cheie precum Düsseldorf.”

Andreas Haak a fost desemnat Managing Partner al biroului Dentons din Düsseldorf, fiind totodată și unul din coordonatorii practicii de Concurență, Antitrust și Conformitate în Germania. Sascha Grosjean s-a alăturat ca partener în practica de Dreptul Muncii.  Ambii parteneri au lucrat anterior la firma Taylor Wessing.

“Suntem foarte încântați să aducem cea mai mare firmă de avocatură din lume și la Düsseldorf. Spiritul antreprenorial caracteristic echipei Dentons, promovează idei, tehnologii și abordări noi în munca pentru clienți și colaborarea la nivel internațional,” a spus Andreas Haak, Düsseldorf Managing Partner. “ Avem viziunea îndrăzneață să ne construim echipa într-un birou inovator, ce oferă servicii complete și recrutăm în mod activ avocați cu același startup mindset și care ne împărtășesc pasiunea de a oferi valoare clienților.” 

Andreas Ziegenhagen, Managing Partner Germania: “Întâmpinăm cu brațele deschise noua echipă din Düsseldorf. Noul birou consolidează poziționarea noastră excelentă în ariile de concurență, conformitate și dreptul muncii, reușind deja să atragă noi clienți. Acesta este o mare realizare și suntem nerăbdători să ni se alăture și alți specialiști în arii de practică cheie.”

Tomasz Dabrowski, Europe CEO, Dentons: “Germania deține un rol cheie în misiunea noastră de a deveni o firmă de top în Europa.  Inaugurarea biroului din Düsseldorf ne va oferi o platformă solidă pentru dezvoltarea serviciilor oferite și îmbunătățirea poziției de piață în cea mai mare economie europeană.”

Noul birou Dentons este momentan situat în “Dreischeibenhaus”, o clădire bine-cunoscută din centrul orașului Düsseldorf. În vara acestui an echipa se va muta în clădirea reper “KÖ-Quartier”, situată în inima cartierului bancar al orașului.  

Odată cu deschiderea biroului din Düsseldorf, Dentons numără peste 200 de avocați în cele patru birouri din Germania și peste 9.000 de avocați în 174 de locații la nivel global.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 243 / 249
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CMS asistă Entek Elektrik Üretim la achiziția unui proiect fotovoltaic de 214,26 MWdc în curs de dezvoltare în România
POPESCU & ASOCIAȚII este, pentru al 2-lea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year | Loredana POPESCU (Partner) a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
De vorbă cu Corina Oana Mazilu, admisă în primii zece la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, acum avocat stagiar: ”Ceea ce mă fascinează cu privire la această profesie este că, prin ajutorul oferit oamenilor, ajungi să te descoperi și să te redescoperi pe tine însuți”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...