ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa PBC Attorneys-at-Law

24 Mai 2023   |   BizLawyer

Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, in același an intrând în echipă și Nicoleta Vădeanu.

 
 
Andreea Păcăleanu devine Senior Managing Associate, iar Nicoleta Vădeanu este promovată ca Senior Associate.

Cu o experiență de aproape 9 ani în soluționarea disputelor și a consultanței juridice de bussines, Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019.

Andreea a urmat un master de arbitraj internațional și, de-a lungul carierei, a acumulat o experiență impresionantă într-o gamă largă de proiecte complexe de drept imobiliar, drept administrativ, dreptul construcțiilor, drept fiscal, achiziții publice, drept comercial, energie, concurență, telecom și drept sportiv, în care a asistat și a reprezentat unii dintre cei mai importanți jucători naționali și internaționali, în proceduri în fața instanțelor de judecată și a instanțelor arbitrale.


În domeniul dreptului imobiliar, Andreea a oferit de-a lungul timpului, direct și în calitate de coordonator, asistență și reprezentare unora dintre cei importanți dezvoltatori la nivel național privind proprietăți de anvergură incluzând terenuri, clădiri de birouri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism, lucrări de construcții și aspecte legate de închirierea de birouri.

În domeniul infrastructurii, Andreea a asistat unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global în proiecte de infrastructură majore și un antreprenor român cu privire la proiecte de infrastructură în vestul țării.

„Expertiza solidă a Andreei, precum și calitățile dovedite în cei 4 ani în care a lucrat alături de noi și de clienții noștri, precum determinare, abilități de comunicare și de management al echipei au transformat-o într-un membru valoros al echipei noastre. Andreea a dovedit că pentru a fi un avocat bun contează abilitatea de a găsi soluții juridice în orice situație, precum și o relație de încredere cu clienții pentru sprijinirea acestora cu sfaturi pragmatice, adaptate nevoilor lor”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law.

Nicoleta Vădeanu a intrat în echipa PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, fiind acum promovată pe poziția de Senior Associate, având în vedere calitățile pe care le-a demonstrat în gestionarea proiectelor și experiența bogată acumulată în soluționarea disputelor și în domeniul consultanței de afaceri.

Nicoleta a dovedit încă de la început un spirit pragmatic deosebit, care i-a permis să fie implicată într-o gamă de proiecte complexe de drept imobiliar, dreptul construcțiilor, drept administrativ, achiziții publice, drept comercial, în care a asistat și a reprezentat actori importanți la nivel național și internațional, în proceduri judiciare.

În domeniul dreptului imobiliar, Nicoleta a oferit asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari importanți privind proprietăți de mare calibru incluzând terenuri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism.
În domeniul infrastructurii, Nicoleta a asistat unii dintre cei mai importanti jucatori la nivel global și național în numeroase proiecte de infrastructură. În domeniul achizițiilor publice, Nicoleta a asistat și a reprezentat cu succes la CNSC și în instanță operatori economici din diverse industrii.
În domeniul fiscal, Nicoleta a asistat și reprezentat operatori economici importanti în numeroase proceduri judiciare pentru anularea unor debite fiscale.

„În perioada în care a fost alături de noi, Nicoleta a demonstrat excelente abilități de gestionare a litigiilor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a dosarelor pe care le-a administrat. Pe lângă cunoștințele tehnice solide, Nicoleta a demonstrat și o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice indiferent de domeniu, dorința de performanță și determinarea pentru a găsi cea mai bună soluție pentru finalizarea proiectului cu succes”, a ad[ugat Adriana Crai.

În noua sa calitate, Nicoleta va continua să aprofundeze domeniul achizițiilor publice și dreptul urbanismului.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 32 / 239
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
Cei mai buni avocaţi în domeniul mărcilor, remarcați de WTR 1000, ediția 2024 | Țuca Zbârcea & Asociații, Simion & Baciu, Răzvan Dincă & Asociaţii și Ratza & Ratza sunt lideri pe segmentele analizate, o bună expunere pentru Mușat, Schoenherr, ZRVP și NNDKP. Un jucător nou și extrem de puternic a intrat pe piața locală și se anunță drept un concurent serios pe acest segment
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...