ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa PBC Attorneys-at-Law

24 Mai 2023   |   BizLawyer

Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, in același an intrând în echipă și Nicoleta Vădeanu.

 
 
Andreea Păcăleanu devine Senior Managing Associate, iar Nicoleta Vădeanu este promovată ca Senior Associate.

Cu o experiență de aproape 9 ani în soluționarea disputelor și a consultanței juridice de bussines, Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019.

Andreea a urmat un master de arbitraj internațional și, de-a lungul carierei, a acumulat o experiență impresionantă într-o gamă largă de proiecte complexe de drept imobiliar, drept administrativ, dreptul construcțiilor, drept fiscal, achiziții publice, drept comercial, energie, concurență, telecom și drept sportiv, în care a asistat și a reprezentat unii dintre cei mai importanți jucători naționali și internaționali, în proceduri în fața instanțelor de judecată și a instanțelor arbitrale.


În domeniul dreptului imobiliar, Andreea a oferit de-a lungul timpului, direct și în calitate de coordonator, asistență și reprezentare unora dintre cei importanți dezvoltatori la nivel național privind proprietăți de anvergură incluzând terenuri, clădiri de birouri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism, lucrări de construcții și aspecte legate de închirierea de birouri.

În domeniul infrastructurii, Andreea a asistat unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global în proiecte de infrastructură majore și un antreprenor român cu privire la proiecte de infrastructură în vestul țării.

„Expertiza solidă a Andreei, precum și calitățile dovedite în cei 4 ani în care a lucrat alături de noi și de clienții noștri, precum determinare, abilități de comunicare și de management al echipei au transformat-o într-un membru valoros al echipei noastre. Andreea a dovedit că pentru a fi un avocat bun contează abilitatea de a găsi soluții juridice în orice situație, precum și o relație de încredere cu clienții pentru sprijinirea acestora cu sfaturi pragmatice, adaptate nevoilor lor”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law.

Nicoleta Vădeanu a intrat în echipa PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, fiind acum promovată pe poziția de Senior Associate, având în vedere calitățile pe care le-a demonstrat în gestionarea proiectelor și experiența bogată acumulată în soluționarea disputelor și în domeniul consultanței de afaceri.

Nicoleta a dovedit încă de la început un spirit pragmatic deosebit, care i-a permis să fie implicată într-o gamă de proiecte complexe de drept imobiliar, dreptul construcțiilor, drept administrativ, achiziții publice, drept comercial, în care a asistat și a reprezentat actori importanți la nivel național și internațional, în proceduri judiciare.

În domeniul dreptului imobiliar, Nicoleta a oferit asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari importanți privind proprietăți de mare calibru incluzând terenuri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism.
În domeniul infrastructurii, Nicoleta a asistat unii dintre cei mai importanti jucatori la nivel global și național în numeroase proiecte de infrastructură. În domeniul achizițiilor publice, Nicoleta a asistat și a reprezentat cu succes la CNSC și în instanță operatori economici din diverse industrii.
În domeniul fiscal, Nicoleta a asistat și reprezentat operatori economici importanti în numeroase proceduri judiciare pentru anularea unor debite fiscale.

„În perioada în care a fost alături de noi, Nicoleta a demonstrat excelente abilități de gestionare a litigiilor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a dosarelor pe care le-a administrat. Pe lângă cunoștințele tehnice solide, Nicoleta a demonstrat și o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice indiferent de domeniu, dorința de performanță și determinarea pentru a găsi cea mai bună soluție pentru finalizarea proiectului cu succes”, a ad[ugat Adriana Crai.

În noua sa calitate, Nicoleta va continua să aprofundeze domeniul achizițiilor publice și dreptul urbanismului.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2 / 209
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for experienced Lawyer | Employment
Băncilă, Diaconu și Asociații a asistat acționarii Clarfon S.A. în vânzarea unei participații majoritare către V4C. Radu Diaconu (Managing Partner), a coordonat echipa de proiect
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Litigii
Cum a trecut echipa de Legal de la Teleperformance România, firmă cu cca. două mii de angajați, prin maratonul schimbărilor din legislația muncii. Laura Rudnyanszky, Chief Legal Officer: Am considerat că este foarte important să se aloce resurse adecvate pentru a ne asigura că procesul de conformare este gestionat în mod corespunzător și că organizația este în conformitate cu noile cerințe legislative | Care sunt provocările anului și noile tendințe în zona de resurse umane
Avocații Popescu & Asociații au o bogată experiență în auditarea riscurilor de natură penală, ei participând, cu ani în urmă, la primele astfel de proceduri din România. Echipa are azi toate resursele umane și profesionale necesare auditării aspectelor sesizate de către clienți, oferind soluții complete și investigații complexe | Adrian Chirvase, Partener: Indiferent de natura și amploarea problemelor cu privire la care ni se solicită sprijinul, modalitatea de lucru urmează un tipar caracterizat prin seriozitate, profesionalism și eficiență
Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului Walden în achiziția companiei de transport Alex International Transport 94. Echipa, coordonata de Silviu Stratulat și Raluca Gabor
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners: Junior Associate ̸ Associate to join our Consultancy Team
Corporate & Commercial - Powered by CMS | România a devenit un magnet pentru investitori în tehnologie (TMT)
Clifford Chance, „Firma de avocatură a anului în Europa” la gala Chambers and Partners. Ce firmă a obținut premiul în România
Jurisdicția preferată a antreprenorilor permite finanțarea parțială a achiziției de imobile în Emiratele Arabe Unite prin instituții bancare islamice locale în condiții avantajoase, de care pot beneficia inclusiv cetățenii români. Despre strategia optimă de structurare a investiției și condițiile obținerii unei finanțări, într-o discuție cu Casiana Dușa, avocat senior și specialist în business islamic
Din culisele unui arbitraj internațional complex | Gabriel Resources a cuantificat costuri de 47,1 mil. $ cu avocații White & Case și de 9 mil. $ cu echipa Țuca Zbârcea & Asociații în arbitrajul ICSID generat de proiectul aurifer eșuat de la Roșia Montană. Sumele alocate experților au fost evaluate la aproape 5 mil. $, iar cheltuielile administrative s-au apropiat de 1 mil. $. România a cerut tribunalului să respingă cererea “amețitoare” privind costurile suportate de reclamant
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for an Attorney at Law ̸ Corporate ̸ M&A
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...