ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal recrutează un nou avocat de litigii din Magic Circle

25 Martie 2019   |   BizLawyer

Călin Dragoman are sase ani de experiență în litigii și arbitraj, proceduri de insolvență, investigarea fraudelor și crisis management, într-o firmă de avocatură internațională.

 
 
KPMG Legal România continuă extinderea departamentului de litigii prin recrutarea unui avocat de top, Călin Dragoman, care a lucrat anterior pentru Clifford Chance, acesta alăturându-se echipei KPMG Legal, în calitate de Managing Associate.

Călin Dragoman are sase ani de experiență în litigii și arbitraj, proceduri de insolvență, investigarea fraudelor și crisis management, într-o firmă de avocatură internațională.

Expertiza sa include asistența și reprezentarea unor mari companii nationale si internationale în variate tipuri de litigii, inclusiv civile, fiscale, achizitii, dreptul concurentei si în domeniul muncii.

De asemenea, Călin a fost implicat în efectuarea de due diligence în materie de risk management, asistand și reprezentând clienți în investigații ale autorităților de reglementare și organelor penale, precum și în investigații interne ce priveau potentiale fraude, precum și în proiecte de white collar. Experiența sa acoperă și recuperarea de creanțe, proceduri de executare silită și proiecte de restructurare si insolventa.


Călin a lucrat la biroul din București al Clifford Chance în departamentul de Litigii si soluționarea disputelor și a participat în mod regulat la prestigioasa competiție de arbitraj comercial internațional WILLEM C. VIS, atât în calitate de arbitru, cât și în calitate de student la Universitatea din București. În 2013 a câștigat locul trei împreună cu echipa Universității din București, din aproximativ 300 de echipe, la aceasta competitie, la Viena, pentru redactarea memorandumurilor pentru reclamant și pârât.

“Prin colaborarea cu KPMG Legal îmi voi putea dezvolta în continuare expertiza în domeniul litigiilor fiscale, de insolvența, dar si white collar si investigatii de drept penal al afacerilor și, împreună cu echipa de profesioniști de la KPMG Legal, vom putea oferi clienților noștri cea mai buna asistență și reprezentare din piață. Obiectivul nostru este fim întotdeauna echipa cea mai potrivită pentru clienții noștri și să le depășim mereu așteptările prin serviciile prestate”, spune Călin.

“Suntem într-un proces de extindere a echipei și obiectivul nostru este să dezvoltăm o practică de litigii de top și o echipă de avocați de încredere pentru clienții noștri. Am lucrat cu Calin în trecut, chiar de la absolvirea Facultatii de Drept și sunt încântat că a decis să se alăture echipei noastre deoarece este un avocat foarte talentat, având o experiență considerabilă în aria sa de practică, dar si competente si cunostinte din alte practici. Profilul lui Calin se potrivește perfect echipei de avocați de litigii KPMG Legal", spune Vlad Peligrad, coordonator al practicii de litigii a KPMG Legal.

KPMG Legal (Toncescu si Asociatii SPRL) este o societate de avocati tanara, dinamica si inovativa, oferind clientilor toate tipurile de servicii juridice si avand o pozitie unica internationala ca si membru al retelei KPMG Global Legal Services (GLS) compusa din peste 1,650 avocati in 75 jurisdictii si afiliata retelei globale KPMG, care are peste 180,000 profesionisti. Aceasta apartenenta la reteaua internationala permite KPMG Legal accesul la resurse vaste de cunostinte juridice si de personal, precum si accesul la proiecte multi-jurisdictionale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1692 / 1782
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa | Horațiu Pătrașcu, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se alătură pe poziția de Counsel și va coordona practica de Contencios Administrativ și Fiscal
Cariere în Drept | Andrea Roxana Chihaia, printre cei mai buni zece absolvenți ai generației sale, acum stagiară, a intrat în profesie cu emoție și entuziasm. Ea spune că performanța nu se întreține singură, ci trebuie susținută. ”Trebuie să începem ca societate să credem în tineri, în potențialul lor și să le oferim oportunități pe măsură”
A nouăsprezecea ediție a Școlii de vară la NNDKP | Internship-ul include, pe lângă componenta practică, o serie de training-uri generale care facilitează integrarea în firmă și mai multe cursuri de specialitate. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai performante echipe de avocați și care sunt așteptările NNDKP legate de viitorii profesioniști care vor contribui la succesul firmei
RTPR și Schoenherr, alături de Romcim la achiziția Tehno World. Vânzătorul a lucrat cu avocații PNSA
CMS asistă INVL în finanțarea de 24 milioane EUR acordată de BERD și Eiffel pentru construcția unei centrale solare în România
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
RTPR a asistat Grupul Evryo la vânzarea portofoliului de energie regenerabilă către PPC Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Roxana Ionescu (Partner) și Cezara Urzică (Senior Associate)
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Ana-Maria Baciu este singurul avocat din România nominalizat pentru premiul ‘Regulatory Lawyer or In-House Counsel of the Year’ acordat în cadrul Global Regulatory Awards 2024
NNDKP a asistat AAylex One în legătură cu o finanțare de 20 de milioane de euro acordată de CEC Bank și Alpha Bank Romania | Valentin Voinescu (Partener) și Cătălina Dan (Asociat Senior), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...