ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ericsson oferă 25.000 de euro pentru cea mai inovativă soluţie privind eliminarea decalajelor digitale

31 Mai 2021   |   Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis luni AGERPRES, concursul de inovare este dedicat studenţilor.

 
 
Suedezii de la Ericsson vor premia cu 25.000 de euro cea mai inovativă soluţie privind eliminarea decalajelor digitale, în cadrul competiţiei Ericsson Innovation Awards 2021.
 
Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis luni AGERPRES, concursul de inovare este dedicat studenţilor.
 
"Transformarea digitală devine tot mai prezentă la nivel global, însă odată cu aceasta decalajul tehnologic între diferite zone ale lumii se adânceşte. Cauzele acestui decalaj sunt dintre cele mai variate, pornind de la lipsa infrastructurii de telecomunicaţii, până la disponibilitatea / accesibilitatea inegală a resurselor sau costul prea ridicat al echipamentelor necesare, astfel că studenţii care vor să participe la ediţia de anul acesta a EIA vor trebui să identifice astfel de decalaje digitale şi să dezvolte soluţii inovatoare pentru a le neutraliza. Tinerii de pretutindeni vor putea contribui, pe această cale, la rezolvarea unora dintre principalele provocări globale din ziua de astăzi şi vor interacţiona cu specialiştii Ericsson, care îi vor îndruma în elaborarea proiectelor lor, fiecare dintre ei (studenţii) având oportunitatea de a-şi dezvolta şi de a-şi exploata pe deplin potenţialul. Din perspectiva Ericsson - lider global pe piaţa infrastructurii de reţea 5G - tinerii sunt singurii care au, cu adevărat, puterea de a pune bazele unui viitor digital, efectele fiind vizibile în diferite domenii, pornind de la societate, până la cultură, educaţie şi economie", sunt de părere reprezentanţii Ericsson.
 
Studenţii, indiferent dacă urmează programe de licenţă, masterat sau doctorat, se pot înscrie la Ericsson Innovation Awards 2021 până pe data de 5 august 2021, în echipe de cel mult patru membri. Organizatorii competiţiei precizează că membrii unei echipe pot studia la aceeaşi universitate sau pot fi înscrişi la universităţi diferite, din ţări diferite.
 
Dintre toate echipele înscrise, 14 se vor califica pentru semifinală şi vor avea la dispoziţie cinci săptămâni pentru a-şi pregăti proiectele, sub îndrumarea unor mentori din cadrul Ericsson. Ulterior, trei echipe vor declarate finaliste şi vor avea la dispoziţie alte patru săptămâni de lucru şi mentorat în care vor trebui să se pregătească pentru prezentarea finală a proiectelor lor în faţa unui juriu compus din specialişti în domeniu proveniţi din cadrul Ericsson, dar nu numai.
 
Echipa care va fi desemnată câştigătoarea locului I va fi premiată cu 25.000 de euro, echipa de pe locul II va primi 15.000 de euro, iar cea de pe locul trei va fi recompensată cu 5.000 de euro. În plus faţă de aceste premii, compania va oferi o distincţie suplimentară în valoare de 2.000 de euro echipei (dintre cele trei finaliste) care va obţine cele mai multe voturi pe social media, candidatura fiecăreia dintre ele în parte fiind încărcată pe pagina de Instagram a concursului.
 
Ediţia de anul trecut a EIA a înregistrat peste 500 de iniţiative inovatoare primite din partea studenţilor.
 
Competiţia globală Ericsson Innovation Awards a fost lansată în anul 2009, cu scopul de a le oferi studenţilor din întreaga lume oportunitatea de a dezvolta şi a pune în practică idei inovatoare cu îndrumarea experţilor Ericsson. Prin intermediul acestei competiţii, Ericsson îşi propune să creeze o punte către cei care vor determina schimbările de mâine, generând totodată inovaţie care să contribuie la o dezvoltare economică şi social echitabilă şi globală.
 
Ericsson le oferă furnizorilor de servicii de comunicaţii soluţii complete pentru îmbunătăţirea conectivităţii si a serviciilor. Portofoliul companiei acoperă domenii precum: Reţele (Networks), Soluţii pentru Servicii Digitale (Digital Services), Servicii de Externalizare (Managed Services) şi Business-uri Emergente (Emerging Business).
 
Compania Ericsson este listată la bursa din New York (NASDAQ) şi la filiala acesteia - NASDAQ Stockholm. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 11920 / 17377
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa | Horațiu Pătrașcu, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se alătură pe poziția de Counsel și va coordona practica de Contencios Administrativ și Fiscal
Cariere în Drept | Andrea Roxana Chihaia, printre cei mai buni zece absolvenți ai generației sale, acum stagiară, a intrat în profesie cu emoție și entuziasm. Ea spune că performanța nu se întreține singură, ci trebuie susținută. ”Trebuie să începem ca societate să credem în tineri, în potențialul lor și să le oferim oportunități pe măsură”
A nouăsprezecea ediție a Școlii de vară la NNDKP | Internship-ul include, pe lângă componenta practică, o serie de training-uri generale care facilitează integrarea în firmă și mai multe cursuri de specialitate. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai performante echipe de avocați și care sunt așteptările NNDKP legate de viitorii profesioniști care vor contribui la succesul firmei
RTPR și Schoenherr, alături de Romcim la achiziția Tehno World. Vânzătorul a lucrat cu avocații PNSA
CMS asistă INVL în finanțarea de 24 milioane EUR acordată de BERD și Eiffel pentru construcția unei centrale solare în România
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
RTPR a asistat Grupul Evryo la vânzarea portofoliului de energie regenerabilă către PPC Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Roxana Ionescu (Partner) și Cezara Urzică (Senior Associate)
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Ana-Maria Baciu este singurul avocat din România nominalizat pentru premiul ‘Regulatory Lawyer or In-House Counsel of the Year’ acordat în cadrul Global Regulatory Awards 2024
NNDKP a asistat AAylex One în legătură cu o finanțare de 20 de milioane de euro acordată de CEC Bank și Alpha Bank Romania | Valentin Voinescu (Partener) și Cătălina Dan (Asociat Senior), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...