Fonduri europene pentru specializarea a 700 de angajaţi ai companiei Continental din Iaşi, Sibiu şi Timişoara
03 Februarie 2021
AgerpresAngajaţii vor participa în acest an la sesiuni de training în acest an cu scopul de a-şi dezvolta abilităţile de management în domenii precum leadership, comunicarea în echipe virtuale, gândire strategică, managementul schimbării şi al riscului. Sesiunile de training sunt organizate în cadrul a trei proiecte cofinanţate din fonduri europene.
Aproximativ 700 de angajaţi din Iaşi, Timişoara şi Sibiu, aflaţi în poziţii de management, vor beneficia de programe de formare şi specializare, valoarea totală a acestor proiecte, cofinanţate din fonduri europene, ridicându-se la aproape 8 milioane de lei, informează un comunicat al companiei Continental România.
Angajaţii vor participa în acest an la sesiuni de training în acest an cu scopul de a-şi dezvolta abilităţile de management în domenii precum leadership, comunicarea în echipe virtuale, gândire strategică, managementul schimbării şi al riscului. Sesiunile de training sunt organizate în cadrul a trei proiecte cofinanţate din fonduri europene.
"Industria automotive trece deja, de câţiva ani, printr-o transformare, situaţie peste care s-a suprapus criza generată de coronavirus. La Continental, avem deja o echipă de management performantă care pune accentul pe un stil de leadership bazat pe agilitate, flexibilitate şi eficacitate. Aceasta contribuie la transformarea provocărilor în oportunităţi generatoare de succes. Şi în 2020 am continuat să investim în dezvoltarea competenţelor de management şi am atras finanţare europeană în valoare totală de aproape 8 milioane de lei. Cursurile de adresează tuturor nivelurilor de management, iar competenţele astfel dobândite ne vor ajuta în implementarea strategiei noastre pe termen lung, precum şi în creşterea atractivităţii companiei. Vrem în continuare să angajăm, să reţinem şi să dezvoltăm oamenii cu care împărtăşim aceleaşi valori şi care au setul potrivit de competenţe", a declarat Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.
Potrivit sursei citate, angajaţii vor participa la cursuri precum: coaching pentru manageri, program avansat de dezvoltare a leadershipului pentru manageri, inteligenţă emoţională pentru manageri, abilităţi de negociere pentru manageri, leadership AGILE, competenţe antreprenoriale, îmbunătăţirea culturii organizaţionale şi a capacitaţilor de decizie strategică, management HR ş.a.
Cursurile se vor desfăşura preponderent în format online. După finalizare cursurilor, aceştia vor obţine certificări profesionale în domenii precum managementul proiectelor sau resurse umane, recunoscute la nivel naţional.
Întreaga programă se adresează angajaţilor care ocupă poziţii de management din cele trei sedii şi însumează 77 de cursuri desfăşurate în 199 de sesiuni. Pe lângă aportul financiar din proiect, Continental contribuie şi cu infrastructura digitală.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 şi se derulează pe o perioadă de 12 luni.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 4782 / 8344 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ZRVP câștigă premiul „Firma de Avocatură a Anului din România” la Lexology Index Awards (Who’s Who Legal) 2024, distincție acordată în premieră unei societăți de avocați românești | Cosmin Vasile (managing partner): Premiul, o sumă a excelenței individuale pe diverse arii de practică - îmi place în mod special perspectiva, pentru că este exact filosofia noastră
Schoenherr lansează a patra ediție a concursului de eseuri „law, sweet law‟, cu premii totale de 18.000 lei
Decizie de referință în domeniul energiei regenerabile: Curtea Constituțională admite sesizarea de neconstituționalitate referitoare la supraimpozitarea producătorilor de energie din surse regenerabile
Studenții invitați să se alăture programului de internship oferit de Schoenherr au derulat stagii de practică cu perioadă flexibilă, personalizată atât în funcție de programul lor, cât și de nevoile firmei de avocați | Ana Lupșor, HR manager: „Am avut o vară intensă, cu multe activități desfășurate în comun. Studenții au luat contact nu doar cu activitatea profesională ca avocat într-o firmă internațională de avocatură de afaceri, ci și cu spiritul și cultura echipei Schoenherr”
Bondoc și Asociații SCA a asistat UniCredit SpA în legătură cu achiziția Alpha Bank România SA | Echipa extinsă, formată din peste 20 de avocați, dintre care șase parteneri, a fost coordonată de Lucian Bondoc (Managing Partner) și Simona Petrișor (Partener). White & Case a asigurat asistența cu privire la legea engleză
NNDKP CELF, o nouă soluție de recunoaștere în instanță a dreptului de deducere a TVA aferente cheltuielilor de investiție în cazul abandonului proiectului | Alexandru Aparaschivei (Partener NNDKP CF), Marius Ezer (Partener) și Florentin Nanu (Avocat Senior), în prim plan
Victorie importantă, ce consolidează principiul libertății activității politice | Popescu & Asociații obține achitarea definitivă pentru membrii PNL Timiș, Cosmin Șandru și Nicolae Bitea. Echipa, coordonată de Adrian CHIRVASE (Partner) și Mirel RĂDESCU (Senior Counsel)
Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank Group și filiala sa Alpha Bank România S.A. la finalizarea vânzării către Unicredit S.p.A. a 90,1% din acțiunile Alpha Bank România SA | Echipa, coordonată de Daniel Badea (Managing Partner) și Loredana Ralea (Counsel)
Cariere în Drept | De vorbă cu Ramona Andreea Stoica, printre primii absolvenți ai generației care și-a finalizat studiile în 2023, urmărind mai apoi o carieră în magistratură: ”Dreptul este un domeniu frumos, pe care trebuie uneori să ‘îl simți’, însă nu este pentru toți. Cred că media a fost doar o reflectare a efortului depus, iar efortul a fost cel care m-a ajutat și mi-a creat premisele evoluției profesionale ulterioare”
Arbitrajul ICSID cerut de Petrochemical Holding GmbH, legat de rafinări RAFO din Onești, a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce Tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la cca. 836 milioane USD. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
2024 a fost un an aglomerat pentru Departamentul juridic al Farmexim & Help Net | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Director despre actele normative cu impact în activitatea companiei, modificările legislative așteptate și proiectele interesante în care a fost implicată echipa de avocați interni
GDPR | Avocații WH Simion & Partners se așteaptă ca practica de protecție a datelor cu caracter personal să devină și mai relevantă, având în vedere că, în următorii ani, reglementările ar putea să evolueze pentru a acoperi noi domenii, cum ar fi inteligența artificială, internetul lucrurilor (IoT) și blockchain-ul. Despre proiectele „flagship” ale echipei, într-o discuție cu Cosmina Simion (Managing Partner) și Petrus Partene (Senior Associate)
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...