ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

TELUS International își extinde operațiunile din România și va angaja peste 500 de persoane până la finalul lunii iunie

31 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

Noii angajați vor asigura suport clienților din Canada, Franța, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia și Statele Unite ale Americii.

 
 
TELUS International va angaja peste 500 de persoane pana la finalul lunii iunie 2019, pentru a susține extinderea operațiunilor sale din România. Majoritatea noilor angajați vor lucra pentru două branduri recunoscute - o platforma online prin care se pot închiria spații de cazare și Koodo Mobile, un furnizor canadian de servicii de telefonie mobilă.

Procesul de recrutare a demarat la începutul acestui an prin lansarea campaniei „Make Your Own Success Story” ce se adresează persoanelor care cunosc mai multe limbi străine (franceză, spaniolă, italiană, engleză, germană, rusă și portugheză). Noii angajați vor asigura suport clienților din Canada, Franța, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia și Statele Unite ale Americii.


„Pe măsură ce Koodo Mobile se dezvoltă, crește proporțional și nevoia noastră de servicii de asistență în limbile engleză și franceză pentru clienții noștri”, afirmă Dave Lowther, Director de Operațiuni, Koodo Mobile. „Din ipostaza unui canadian care a vizitat de nenumărate ori sediul TELUS International din București, am fost întotdeaună plăcut surprins de existența unei culturi orientate către angajați, a unei atmosfere  prietenoase și a unor facilități moderne, precum și de etica muncii la români și abilitatea lor de a vorbi mai multe limbi străine.”

„Datorită potențialului imens de business, România este una dintre cele mai importante zone de outsourcing din Europa. În 2019, mai mult de 125.000 de persoane lucrează în peste 265 de companii și startup-uri din industria serviciilor externalizate pentru afaceri. România găzduiește mai multe centre offshore și near-shore decât orice altă țară din Europa de Sud-Est. În plus, reputația sa ca destinație atractivă pentru outsourcing are o creștere constantă, de 10% anual ”, adaugă Grégoire Vigroux, Vicepreședinte Marketing & Corporate Communications pentru Europa la TELUS International.

„În toate clasamentele asociațiilor, organizațiilor și agențiilor de profil, România a urcat constant datorită unei serii de avantaje unice: raportul calitate-preț, profilul de hub de tehnologie cu creștere rapidă, precum și abundența profesioniștilor și a talentelor multilingve. Dorim să profităm de avantajele oferite de România, continuând să ne dezvoltăm și în 2019, prin atragerea celor mai bune talente pe care le poate oferi piața forței de muncă,” concluzionează Grégoire Vigroux.

Birourile companiei se află în complexul AFI Park din București, cei 8.200 de mp de spații clasa A fiind situați lângă unul dintre cele mai mari mall-uri din România. Această poziționare reprezintă un avantaj în plus, pe lângă accesul facil la locație, pentru angajații care doresc să se bucure de o mare varietate de restaurante, magazine și divertisment în timpul pauzelor sau după muncă.

TELUS International are în prezent 1.500 de angajați în România și se diferențiază în rândul angajatorilor prin oferirea unuia dintre cele mai competitive pachete de beneficii de pe piață. Programele și inițiativele dedicate nevoii de dezvoltare a membrilor echipei sunt prioritare. Un exemplu in acest sens este TELUS Language Academy, programul care oferă acces la cursuri intensive de limba engleză și franceză: timp de șase săptămâni noii angajați sunt remunerați și își dezvoltă abilitățile lingvistice, cu ajutorul unor traineri, fiind ulterior repartizați pe proiecte.

Sănătatea și fericirea membrilor echipei sunt prioritare pentru companie, pachetul de beneficii incluzând
printre altele, asigurare de sănătate, decontarea transportului, oferte dedicate la operatori de telefonie mobilă și furnizori de servicii bancare, precum și reduceri exclusive în AFI Palace Cotroceni.

Echipa TELUS International înțelege relația directa dintre succesul companiei și bunăstarea comunităților în care locuiesc si lucrează membrii săi. Filozofia „We give where we live” este o parte esențială a culturii TELUS Internațional, ilustrată atât de TELUS Days of Giving - eveniment global de voluntariat - cât și de un calendar variat de activități caritabile, prin intermediul cărora membrii echipei pot experimenta bucuria de a împărtăși și a avea grijă de comunitățile lor.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 8178 / 8281
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat consorțiul de bănci care a intermediat emisiunea de obligațiuni prin care Romgaz a atras 500 mil. € de pe piețele internaționale | Olga Niță (partener) a coordonat echipa
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Cum se redactează o clauză compromisorie (Powered by ZRVP)
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Procedura arbitrală în arbitrajul instituționalizat” | Înscrierile se fac până pe 10 octombrie
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Voichița Crăciun, Head of legal and compliance - PAID România, profesionist 20 de ani experiență, care a acordat servicii de asistență juridică și reprezentare în proiecte complexe, unor companii interne și internaționale, în diferite domenii de activitate: ”Planurile de viitor sunt strâns legate de cele ale companiei pentru care lucrez și unde doresc să continui să aduc un plus de valoare prin activitatea mea și a departamentului pe care îl coordonez”
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...