ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Transilvania Broker lansează un instrument digital inovator pentru emiterea poliţelor

28 Mai 2021   |   Agerpres

Platforma a fost testată live joi, 27 mai, în cadrul unui eveniment interactiv online susţinut de reprezentanţii companiei Gabriel Login (director general), Dan Niculae (preşedintele Consiliului de Administraţie) şi Andrei Login (director de Marketing).

 
 
Transilvania Broker lansează un instrument digital intuitiv şi modern de emitere a poliţelor de asigurări, clienţii având posibilitatea de a obţine o poliţă RCA în doar un minut, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
 
Platforma dezvoltată de Transilvania Broker se diferenţiază de alte produse similare prin includerea unor funcţionalităţi în premieră pentru piaţa din România, precum: Modulul OCR (optical character recognition), o funcţie de recunoaştere a textului bazată pe inteligenţă artificială, prin care utilizatorul va putea încărca buletinul şi talonul maşinii, iar platforma va citi automat datele din documente şi va autocompleta majoritatea câmpurilor; QR code, ceea ce va permite accesarea link-ului inclusiv de pe un flyer primit, de pe un afiş din birou sau de pe orice alt material de promovare; Asistenţă în timp real în ceea ce priveşte emiterea poliţei, printr-un serviciu de live chat; Beneficii pentru reţeaua de asistenţi în brokeraj, prin emiterea unui link individual de referral şi a unui cod QR prin care poliţele emise online din platformă le sunt alocate acestora, cu tot cu comisioanele aferente.
 
Platforma a fost testată live joi, 27 mai, în cadrul unui eveniment interactiv online susţinut de reprezentanţii companiei Gabriel Login (director general), Dan Niculae (preşedintele Consiliului de Administraţie) şi Andrei Login (director de Marketing).
 
Invitat special a fost Lucian Sânmărtean, fost internaţional şi dublu campion al României la fotbal. Aceştia au oferit publicului o demonstraţie în timp real de emitere a unei poliţe RCA cu ajutorul platformei şi au subliniat avantajele folosii acestei soluţii unice pe piaţa asigurărilor: flexibilitate - clienţii vor putea încheia o poliţă de asigurare online, de oriunde, la orice oră; rapiditate - poliţa de asigurare va putea fi încheiată în doar 1 minut; transparenţă - clienţii vor vedea toate ofertele disponibile; control - utilizatorii vor putea vedea şi descărca toate poliţele încheiate online; consultanţă rapidă - platforma beneficiază de live chat.
 
Potrivit comunicatului, soluţia digitală dezvoltată de Transilvania Broker permite pentru moment emiterea online doar de poliţe de asigurare RCA, însă în viitorul apropiat vor fi disponibile atât asigurările de călătorii, cât şi TransAsist. Platforma va fi live şi disponibilă la www.transilvaniabroker.ro începând cu data de 1 iunie 2021.
 
"Este cea mai modernă, intuitivă şi avansată platformă online de emitere a poliţelor de pe piaţă. Considerăm că este un produs inovator, care va revoluţiona acest sector. Prin lansarea acestui instrument, ne-am propus să oferim clienţilor noştri o experienţă mai agreabilă şi mai eficientă faţă de oferta actuală a pieţei, iar în paralel lucrăm la noi produse, precum asigurările de călătorii şi TransAsist", a declarat Gabriel Login.
 
Noua platformă este un produs complex care îmbunătăţeşte atât experienţa consumatorului în raport cu achiziţia unei poliţe RCA, cât şi cea a partenerilor Transilvania Broker.
 
"Acest proiect face parte dintr-o strategie mai amplă a companiei menită să atragă clienţii printr-o serie de instrumente digitale dedicate asistenţilor noştri, care să le uşureze şi eficientizeze acestora activitatea. Printre acestea menţionez: acces la materiale şi instrumente de marketing în scopul de a facilita vizibilitatea, accesibilitatea şi contactarea lor; o hartă digitală care permite adăugarea asistenţilor şi afişarea lor în funcţie de proximitate; crearea unei pagini de promovare a asistenţilor în mediul online, afişată în mod dinamic cu serviciile companiei şi datele de contact ale fiecărui asistent Transilvania Broker", a susţinut, la rându său, Andrei Login.
 
Crearea acestei platforme rapide de emitere a poliţelor de asigurări a apărut ca urmare a nevoii de digitalizare şi inovaţie a acestui sector în contextul pandemiei, dar şi la cererea clienţilor care au nevoie de produse şi servicii livrate mai repede şi mai bine. O statistică UNSAR arată că piaţa de asigurări din România este a cincea ca mărime din Europa Centrală şi de Est (ECE), iar densitatea cheltuielilor cu asigurările este 109 euro pe cap de locuitor.
 
"În afară de scanarea automată a datelor şi rapiditatea sa, această platformă prezintă avantaje semnificative şi pentru colegii noştri, dându-le acestora posibilitatea sa aibă o comunicare mult mai facilă cu clienţii lor. În plus, aceştia vor putea beneficia de ceea ce noi numim comisionul digital, adică niciun colaborator nu va pierde absolut nimic la emiterea unei poliţe online prin această platformă, faţă de mediul offline. Practic, cine va lucra cu această platformă şi va genera un link unic şi un cod QR pentru client va beneficia fix de aceleaşi avantaje din punct de vedere al comisioanelor. Asta le va uşura munca şi lor, şi clienţilor, fără ca cineva să piardă ceva. Astfel, consider că vom avea o contribuţie importantă în creşterea asigurărilor online din România", a concluzionat Dan Niculae.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3918 / 8178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Baciu Partners anunță extinderea echipei de leadership: Andrei Cosma și Corina Roman sunt promovați în poziția de partener
Bondoc și Asociații SCA anulează un proces-verbal al ANPC de sancționare pentru practici comerciale incorecte în domeniul publicității și audiovizualului | Proiect gestionat de Ioana Katona (Partener) și Anca Radu (Associate)
Clifford Chance Badea a asistat PPC Group în acordul privind achiziția a 629MW de energie regenerabilă de la o companie din portofoliul Macquarie. Nadia Badea (Partener) și Loredana Ralea (Counsel) au coordonat echipa
Promovări la Schoenherr & Asociații: Nora Olah devine local partner, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu (managing partner): ”Avocații promovați sunt specializați în domenii în care activitatea firmei s-a intensificat în ultimii ani. Fiecare dintre ei este un specialist confirmat în domeniul său de activitate”
INTERVIU | Cosmin Vasile, singurul avocat român evidențiat ca Thought Leader atât în practica de Arbitration, cât și de Commercial Litigation, în Who’s Who Legal ̸ Lexology: ”Avem șansa să fim implicați într-un număr foarte mare de arbitraje internaționale, de la comerciale la investiționale, dar și în numeroase arbitraje domestice. Pe de altă parte, reputația firmei noastre de litigatori excepționali ne dă șansa să gestionăm numeroase proiecte semnificative ca miză, sonoritate a părților implicate și care au o componentă internațională”
ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor. Popescu & Asociații și Țuca Zbârcea au câte trei nominalizări în jurisdicția locală, iar NNDKP este pe lista scurtă pentru distincția de firma anului în dispute fiscale
Avocații din practica de Energie & Resurse Naturale de la Wolf Theiss lucrează în proiectele Doicești și Cernavodă, cele mai mari din domeniul energiei nucleare. Adina Aurel (Counsel): ”Ceea ce ne-a atras la aceste proiecte este în primul rând inovaţia tehnologică în domeniul energiei nucleare” | Cele mai multe solicitări au fost pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile, dar volume de muncă mari au avut și mandatele din alte segmente ale practicii
RTPR, alături de OX2 la vânzarea unui parc eolian de 99MW, într-o tranzacție de 214 milioane euro, prima în România a grupului suedez | Echipa locală a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) și Vlad Stamatescu (Counsel). Colaborare cu echipa A&O Shearman condusă de Kamil Jankielewicz
Filip & Company asistă Digi Portugalia la achiziția Nowo Communications, al patrulea cel mai mare operator de telecomunicații mobile și fixe din Portugalia
LegiTeam | We are looking for a corporate ̸ M&A lawyer (5-7 years of experience) to join RTPR
Filip & Company a asistat Simtel Team cu privire la transferul acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...