ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Piaţa bunurilor de lux din România va genera venituri de peste 535 de milioane de euro, în 2024 (analiză)

25 Iunie 2024   |   Agerpres

Conform datelor centralizate de CBRE România, cererea pentru bunuri de lux este în creştere, alimentată de o populaţie cu un nivel de trai care urmează acelaşi trend ascendent.

 
 
Piaţa de bunuri de lux din România este estimată să genereze venituri de 535,82 milioane de euro, în 2024, cu o contribuţie semnificativă din partea vânzărilor online (13,8%), arată o analiză de specialitate, publicată marţi.

Conform datelor centralizate de CBRE România, cererea pentru bunuri de lux este în creştere, alimentată de o populaţie cu un nivel de trai care urmează acelaşi trend ascendent.

În acest context, compania anunţă implicarea exclusivă în strategia de leasing a "H Ştirbei Palace", un monument istoric emblematic situat în inima Bucureştiului şi unul dintre cele mai aşteptate proiecte de retail din Capitală. Astfel, după finalizarea lucrărilor de renovare, Palatul Ştirbei îşi propune să devină o galerie comercială de referinţă pentru mărcile de lux din regiunea Europei de Sud-Est.


"Piaţa de retail de lux din România se află într-o continuă ascensiune, iar Bucureştiul devine o destinaţie din ce în ce mai atractivă pentru brandurile premium. Acest trend este alimentat de dezvoltarea proiectelor imobiliare de prestigiu, inclusiv a 13 noi hoteluri de cinci stele planificate până în 2028, care vor găzdui mărci precum Corinthia, Mondrian, Hyatt şi Kempinski. Potrivit unui raport de piaţă publicat de CBRE România, a fost înregistrată o creştere a chiriilor prime pentru locaţiile stradale în primul trimestru al anului 2024, ceea ce reflectă dinamismul acestui segment", menţionează sursa citată.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), o companie listată în Fortune 500 şi S&P 500 cu sediul în Dallas, este cea mai mare firmă de servicii şi investiţii imobiliare comerciale din lume, pe baza veniturilor din 2022.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 14 / 17134
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CNAIR a plătit anul trecut onorarii în cuantum de 282.565,5 lei caselor de avocatură care îi asigură reprezentarea în arbitrajele comerciale în care este implicată instituția. Firme din Italia, Grecia, Franța și Spania, adversare la ICC Paris și CCIR
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...