ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cosmopolis Plaza se extinde printr-o investiție suplimentară de 15 milioane de Euro

26 Iulie 2022   |   BizLawyer

• Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidențial din România construit după 1989, va avea și cel mai extins retail park din nordul Bucureștiului • Cosmopolis anunță extinderea Cosmopolis Plaza prin creșterea de peste 5 ori a suprafeței actuale, deschiderea altor aproape 40 de magazine și crearea de facilități suplimentare pentru cei peste 14 mii de locuitori ai ansamblului rezidențial Cosmopolis.

 
 
Cosmopolis Plaza, primul retail park dintr-un ansamblu rezidențial din România, se extinde. Opus Land, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Cosmopolis, a început lucrările de extindere a actualului retail park.

“16.300 de mp se adaugă celor 3.500 de mp deja existenți, iar astfel Cosmopolis Plaza va deveni cel mai mare retail park din nordul Capitalei, cu o suprafață de aproape 20.000 de mp. Vom multiplica numărul de magazine pe care le avem în proximitatea clieților noștri. Astfel, la cele 31 de afaceri deja existente în mall-ul nostru se vor mai adăuga încă cel puțin 40 de noi magazine, care vor acoperi toate interesele locuitorilor din Cosmopolis. Vor fi branduri internaționale, cu spații generoase de expunere, astfel încât clienților să le fie creată o experiență de cumpărături unică, relaxantă și cu o ofertă generoasă de produse. Extingerea Cosmopolis Plaza se traduce printr-o investiție suplimentară de 15 milioane de Euro,” a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.


Potrivit planurilor actuale, extinderea mall-ului va fi încheiată în mai puțin de un an de zile, în iunie 2023 și va asigura o mie de locuri de muncă în toate spațiile comerciale pe care le va găzdui.

Jysk, Maxi Pet, Pepco, Spartan sunt doar câteva dintre marile branduri care vor avea prezență în Cosmopolis Plaza. Lista va fi actualizată permanent cu branduri de interes pentru clienții ansamblului rezidențial, care să completeze oferta actuală de spații comerciale.

Extinderea va crea o legătură între magazinul Lidl și retail park-ul actual, care în prezent găzduiește facilități precum: Carrefour Market, farmacie, cafenele, restaurante, fast-food-uri, cramă, cofetărie, brutărie, pet-shop, florărie, croitorie, saloane de înfrumusețare, școală de talente, servicii de curățătorie, ATM și multe altele.

“Am decis să facem această extindere în primul rând pentru comunitatea noastră în creștere permanentă, dar și pentru a asigura tuturor vecinilor noștri facilitățile de care au nevoie.
Având în vedere că accesul la retail park se poate face și din ansamblul rezidențial, dar și din intrarea pe autostradă, ne dorim ca acest centru comercial să devină destinația de cumpărături preferată atât de toți clienții Cosmopolis, cât și de locuitorii din zonele adiacente complexului nostru,” a declarat Ozan Tuncer.

Retail Park Cosmopolis Plaza va asigura de asemenea access Wi-Fi gratuit și va pune la dispoziția părinților cu copii și un spațiu de joacă și distracție pentru cei mici.

Acest spațiu comercial va fi prima opțiune pentru toți locuitorii cartierului Cosmopolis datorită proximității, dar și a tuturor facilităților necesare celor 14.000 de proprietari și chiriași.

CEE Estate și SVN România gestionează împreună relația cu chiriașii actuali și se ocupă de noile contracte de închiriere pentru spațiile comerciale din cadrul Retail Park Cosmopolis Plaza.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 1758 / 8111
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    Vectr Realty achiziționează clădirea de birouri The Landmark. RTPR și Wolf Theiss, în tranzacție
    Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
    Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
    RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
    RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
    Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
    Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
    NICULEASA LAW FIRM, alături de CREDIDAM în fața CJUE, într-o speță legată de regimul TVA aplicabil relației juridice între organismul de gestiune colectivă și titularii drepturilor de autor, respectiv între utilizatori și titularii drepturilor de autor | Ce a decis Curtea
    Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
    Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
    România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
    CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...