ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Crane ChemPharma & Energy închiriază 3.000 mp. spații de producție în Industra Park Arad dezvoltat de Oresa Industra

08 Iulie 2024   |   R. T.

Crane livrează soluții inovatoare și bazate pe înaltă tehnologie pentru o gamă largă de industrii, printre care aerospațială și de apărare.

 
 
Producătorul american Crane ChemPharma & Energy a închiriat 3.000 metri pătrați spații de producție în Industra Park Arad dezvoltat de Oresa Industra. Prin această tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, Crane ChemPharma & Energy își consolidează capacitatea de producție din regiune.

Înființată în 1855, compania Crane livrează soluții inovatoare și bazate pe înaltă tehnologie pentru o gamă largă de industrii, printre care aerospațială și de apărare.

Ștefan Surcel, Head of Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Companiile de producție au fost foarte active pe piața închirierilor de spații industriale și de logistică în ultimii trei ani, iar dezvoltatorii sunt foarte dornici să construiască parcuri moderne pentru a răspunde acestei cereri, care vine atât din partea jucătorilor internaționali, cât și a celor autohtoni. Industra Park Arad, cel mai nou parc industrial din oraș, îndeplinește toate cerințele clintului Crane ChemPharma, companie care are ca țintă principală fabricare de produse cu grad ridicat de inovare și tehnologizare”.


Industrial Park Arad, o locație premium din Arad, are o suprafață de 33.000 de metri pătrați și urmează să fie livrat în acest an și se află în portofoliul Oresa Industra, divizia de real-estate a family office-ului Oresa.
Oresa Industra este un jucător activ pe piața spațiilor logistice și industriale cu un portfolio total de spații logistice și industriale de aproximativ 77.000 metri  pătrați și cu proiecte aflate în diverse stadii de dezvoltare cu o suprafață de circa 65.000 metri pătrați.

Loredana Brehuescu, Investment & Leasing Manager Oresa Industra: “Proiectul de la Arad este cel mai mare parc industrial dezvoltat în oraș în ultimii 16 ani, fiind rezultatul unei re-conversii de succes a unei foste galerii comerciale într-un spatiu modern care răspunde tuturor cerintelor și normelor de pe piața industrială și de logistică. În prezent parcul are un grad de ocupare de 40% și acomodează chiriași atât din sectorul industrial și logistic, cât și cel comercial. Arad este al doilea cel mai mare hub logistic din regiunea de Vest având în vedere stocul de astfel de spații, stoc care este închiriat aproape în totalitate, ceea ce arată interesul companiilor pentru acest oraș.”

Oresa Industra este principalul jucător de pe piața industrială și de logistică si din Iași, după ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătrați de astfel de spații logistice clasa A în cadrul Industra Park Iași, parc care a ajuns la o suprafață total închiriabilă de 35.000 de metri pătrați. Spațiile din cadrul parcului din Iași sunt închiriate în proporție de 100%, printre chiriași numărându-se companii precum LEAR Coorporation, Tester, Ropharma, Antalis sau Side Grup.

Grupul Oresa este o companie de investitii controlată de o familie din Suedia, active în Europa Centrală și de Est din 1995 și cu o prezență activă în România.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2 / 8101
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Kinstellar a stat alături de acționarii majoritari ai Agrotex în vânzarea unui pachet semnificativ de acțiuni către Promat Comimpex, companie controlată de grupul Ameropa. Cumpărătorul a fost asistat de avocații PNSA
NICULEASA LAW FIRM, alături de CREDIDAM în fața CJUE, într-o speță legată de regimul TVA aplicabil relației juridice între organismul de gestiune colectivă și titularii drepturilor de autor, respectiv între utilizatori și titularii drepturilor de autor | Ce a decis Curtea
Stratulat Albulescu a asistat ASIROM, membra a Vienna Insurance Group, cu privire la achizitia activelor Aegon in Romania. Echipa a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristian Vlaicu (Partner)
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
CMS asistă Entek Elektrik Üretim la achiziția unui proiect fotovoltaic de 214,26 MWdc în curs de dezvoltare în România
POPESCU & ASOCIAȚII este, pentru al 2-lea an consecutiv, Eastern Europe Firm of the Year | Loredana POPESCU (Partner) a fost desemnată Equity Capital Markets Lawyer of the Year
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...