ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovare în echipa Simion & Baciu | Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate

13 Ianuarie 2021   |   A.D.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019.

Andrei Cosma, Managing Associate - Simion & Baciu

 
 
Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate în cadrul Simion & Baciu.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019. Din poziția de Senior Associate, Andrei a fost încă de la început o parte esențială a proiectului Simion & Baciu și a contribuit semnificativ la startul activității firmei de avocatură nou înființate.

Un membru extrem de important al echipei, Andrei a avut o contribuție majoră la dezvoltarea practicilor de Jocuri de Noroc, Tehnologie & Media și Fuziuni & Achiziții, fiind recunoscut drept un specialist de marcă în aceste domenii, și continuă să fie un membru de bază al echipei Simion & Baciu.


”Cu o evoluție profesională accelerată, capacitate de a coordona proiecte complexe și o aplecare deosebită spre business, ceea ce se traduce prin interes sporit și înțelegere a activității clienților săi, promovarea pe poziția de Managing Associate este doar (încă) un pas într-o carieră juridică ce se anunță spectaculoasă”, se arată într-un comunicat al firmei de avocatură.

În urma promovării lui Andrei Cosma, echipa Simion & Baciu este formată din patru parteneri, un Managing Associate, un Senior Associate, trei asociați, un avocat Of Counsel și un Office Manager.

Andrei Cosma este avocat din anul 2015, și în această perioadă a dobândit o experiență semnificativă în special in domeniul reglementării specifice în mai multe industrii și practici.
Foarte implicat în industria jocurilor de noroc încă de la începutul reformei cadrului juridic românesc și versat în abordarea tuturor aspectelor juridice legate de desfășurarea activităților de jocuri de noroc, Andrei este specializat și în noi tehnologii, inclusiv blockchain, criptomonede, inteligență artificială sau fintech. În activitatea sa în cadrul Simion & Baciu, Andrei este de asemenea implicat în proiecte din domeniul proprietății intelectuale, publicitate și audiovizual, dar și protecția consumatorilor.
Andrei a fost implicat într-o mare varietate de proiecte juridice complexe pentru clienți importanți în domeniul jocurilor de noroc, fonduri de investiții sau companii multinaționale importante din domeniul media.
Andrei este un colaborator frecvent la publicații internaționale specializate, cum ar fi Thomson Reuters sau Law Review și o prezență constantă la conferințe internaționale în legătură cu industriile de interes. Numit Rising Star în Zona de TMT Gaming de către Legal 500 pe anul 2020, Andrei se bucura astfel și de recunoașterea directoarelor internaționale de specialitate.

Simion & Baciu este o societate de avocatură înființață la jumătatea anului 2019 de Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu. Firma reunește o echipă de zece avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți. Serviciile firmei acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa Simion & Baciu oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora. Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1118 / 1767
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...