ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Soluţia modernă de plăţi - ZEN- se lansează în România

08 Februarie 2021   |   Agerpres

Principalul obiectiv al ZEN este acela de a oferi o modalitate simplă şi convenabilă de gestionare a banilor, fără comisioane şi formalităţi dificile. Oferta ZEN combină toate beneficiile esenţiale pentru comerţul electronic: simplitatea plăţilor, mecanisme ce protejează atât cumpărătorul, cât şi comerciantul, precum şi beneficii create special pe măsura nevoilor antreprenorilor şi consumatorilor.

 
 
ZEN, startup-ul european licenţiat ce oferă soluţii financiare folosind tehnologii moderne de plată, şi-a anunţat lansarea oficială în 31 de pieţe europene, inclusiv în România, având sprijinul Mastercard, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.
 
Principalul obiectiv al ZEN este acela de a oferi o modalitate simplă şi convenabilă de gestionare a banilor, fără comisioane şi formalităţi dificile. Oferta ZEN combină toate beneficiile esenţiale pentru comerţul electronic: simplitatea plăţilor, mecanisme ce protejează atât cumpărătorul, cât şi comerciantul, precum şi beneficii create special pe măsura nevoilor antreprenorilor şi consumatorilor.
 
"ZEN este un acronim pentru "˜zero effort non-bank"; se referă la starea de calm şi nivelul de siguranţă pe care soluţiile noastre le garantează utilizatorilor. Am creat o suită de soluţii care oferă beneficii care nu se regăsesc momentan pe piaţă, totul alături de un nivel de siguranţă sporită. Toate acestea vin la pachet cu costuri minime garantate şi o experienţă desăvârşită pentru utilizator. Este ceea ce noi denumit comerţ - ZEN", a declarat Dawid Rozek, co-fondator şi CEO ZEN.
 
Serviciile ZEN sunt disponibile atât de pe telefonul mobil, cât şi accesând website-ul companiei, printr-un model de abonament cu o perioadă de probă de o lună de zile. Utilizatorii primesc un card ZEN Mastercard (fizic sau virtual) care poate fi adăugat în Apple Pay sau Google Pay, ceea ce le pune la dispoziţie o modalitate simplă şi sigură de a plăti online sau în magazinele fizice.
 
"Produsele ZEN sunt acum disponibile în toate ţările din Spaţiul Economic European. Europa Centrală şi de Est se numără printre zonele lider în ceea ce priveşte dezvoltarea comerţului electronic, iar consumatorii şi comercianţii români se află pe un trend ascendent din acest punct de vedere. Ne propunem să îi ajutăm pe cei familiarizaţi cu acest mod de a face cumpărături, dar şi pe cei mai recent interesaţi să îşi găsească locul potrivit pe Internet. Obiectivele noastre sunt ambiţioase - în 5 ani, ne dorim să avem un total de un milion de utilizatori înregistraţi pe platformă", a spus Dawid Rozek, care este şi co-fondatorul unei platforme internaţionale pentru pasionaţii de gaming, ce în prezent numără peste 20 de milioane de clienţi.
 
ZEN se lansează printr-un parteneriat strategic cu Mastercard. Liderul global lucrează alături de startup-ul fintech în domeniul plăţilor, dar îşi oferă şi sprijinul substanţial pentru accelerarea dezvoltării ZEN pe plan internaţional. Astfel, ZEN are acces la tehnologiile inovatoare Mastercard, la partenerii companiei la nivel global, cât şi la experţii Mastercard în materie de dezvoltare de produse şi marketing.
 
"Mastercard este partenerul preferat de către multe fintech-uri din întreaga lume. Ne bucurăm că şi ZEN ne-a ales pe noi şi că avem experienţa şi resursele necesare pentru a dezvolta împreună un produs inovator. Suntem convinşi că oferta ZEN, care aduce o nouă valoare utilizatorilor, combinată cu o strategie solidă realizată în colaborare cu Mastercard, va reprezenta un succes atât pentru brand, cât şi pentru utilizatori", a declarat Raja Rajamannar, chief Marketing & Communications officer Mastercard.
 
ZEN.COM este o instituţie financiară licenţiată sub supravegherea Băncii Centrale a Lituaniei şi autorizată de Autoritatea Bancară Europeană în 31 de ţări. Misiunea companiei este aceea de a le oferi consumatorilor şi antreprenorilor confort şi siguranţă atunci când îşi gestionează banii şi efectuează tranzacţii. În acest scop, compania oferă o suită cuprinzătoare de produse şi servicii digitale, cum ar fi un card de cumpărături, un cont în multiple monede, o platformă de plăţi online, alături de beneficii unice şi protecţie sporită pentru utilizatori. Compania a fost fondată de autorul platformei de succes internaţional G2A.com şi se dezvoltă printr-un parteneriat strategic cu Mastercard.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4704 / 8280
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Cum se redactează o clauză compromisorie (Powered by ZRVP)
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Procedura arbitrală în arbitrajul instituționalizat” | Înscrierile se fac până pe 10 octombrie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Voichița Crăciun, Head of legal and compliance - PAID România, profesionist 20 de ani experiență, care a acordat servicii de asistență juridică și reprezentare în proiecte complexe, unor companii interne și internaționale, în diferite domenii de activitate: ”Planurile de viitor sunt strâns legate de cele ale companiei pentru care lucrez și unde doresc să continui să aduc un plus de valoare prin activitatea mea și a departamentului pe care îl coordonez”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
LegiTeam | Mitel & Asociații caută avocat cu experiență (Drept Societar și Comercial)
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...