Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
21 Martie 2024
Ștefania EnacheCreștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare, soluțiile creative pentru clienți sofisticați cu portofolii de drepturi complexe și numeroasele proiecte cu grad ridicat de dificultate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
Gabriela Milcev (Managing Partner) - Milcev Burbea |
La ora actuală, domeniul proprietății industriale este extrem de dinamic, iar o componentă a dinamismului sunt clienții, fie societăți, fie persoane fizice care înțeleg valoarea proprietății industriale pe care o creează sau/și pe care o dețin, percepând-o ca fiind parte din capitalul de care dispun și care vin către avocații specializați pentru protecția sau potențarea acestui capital. „Observăm cu satisfacție faptul că tot mai multe societăți și tot mai multe persoane se preocupă de protecția drepturilor lor intelectuale ceea ce, din punctul nostru de vedere, arată un interes salutar în general al societății si mai ales al oamenilor de business. Această preocupare crescută pentru protecția drepturilor de proprietate industrială ne-a adus în anul 2023 clienți și proiecte noi, care au trebuit gestionate cu exact același nivel de atenție și dedicare precum proiectele clienților noștri consacrați. De la an la an, 2023 nefăcând excepție, dimpotrivă, întărind regula, observăm că problemele de PI au devenit tot mai complexe și delicate, obligându-ne să avem abordări care uneori deviază de la practica jurisprudențială cunoscută, aducându-ne, sperăm noi, într-o poziție creatoare, prin care putem contribui la evoluția și schimbarea domeniului inclusiv la nivel de practică europeană”, precizează avocatul.
Firma a fost nominalizată în World Trademark Review 2024
Rezultatele obținute de avocații firmei în această practică au făcut ca Milcev Burbea Intellectual Property & Law Office să fie evidențiată în World Trademark Review 2024. Nominalizarea este onorantă pentru echipa care s-a remarcat datorită faptului că este una dedicată intereselor clientului, oferind cu pasiune și seriozitate servicii „croite” pe dificultatea și specificul problemelor care ajung în analiza avocaților. „Integrăm consultanța în ceea ce privește protecția drepturilor de IP și activitatea de reprezentare în fața instanțelor de judecată, iar experienta celor două abordări se materializează in beneficiul clienților. Tratăm cu atenție particularitatile businessului clientilor, le înțelegem activitatea și livrăm o strategie care exprima în mod real sansele si soluțiile, dar și costurile și energia necesar a fi investite așa încât clientul nostru să poată lua decizii asumate și previzibile. Nominalizarea noastră în WTR 2024 și în general creșterea de care ne bucurăm se datorează unei calități și a unei practici fundamentale a biroului nostru: consecvența. Consecvența poate părea un concept modest, însă noi îl găsim ca fiind cheia nivelului ridicat și constant al calității în serviciile noastre, ambele aspecte fiind nu doar apreciate de către clienții noștri, ci așteptate. La prima vedere, este tentant a defini conceptul consecvenței ca fiind simplist, desuet, însă acest lucru ar fi greșit, întrucât consecvența este o promisiune pe care o oferim și care este strâns legată de pasiunea noastră pentru acest domeniu dinamic al proprietății intelectuale, pasiune care la rândul său se manifestă prin angajamentul nostru față de client și interesele sale, prin apetitul cu care căutăm și consumăm noutățile din domeniu, fie ele legislative sau jurisprudențiale, cât și de practică la nivel de business, întrucât căutăm constant să apelăm la cele mai bune programe și la cei mai buni colaboratori atât intern cât și extern, atât domestic cât și internațional. Astfel, în spatele Milcev Burbea și al atenției de care ne bucurăm există un întreg mecanism cu părți mișcătoare pe care le revizuim și ajustăm în mod constant pentru a asigura excelența serviciilor cu care clienții noștri s-au obișnuit și care ne recomandă în piață clienților noi”, argumentează Gabriela Milcev.
Avocatul este de părere că și în anul 2024 consecvența de care firma dă dovadă permanent va asigura, ca și până acum, progresul și creșterea ca echipă, cunoștințe, clienți, proiecte și nu în ultimul rând creșterea pe plan financiar.
Proiecte diverse și complexe
Portofoliul de proiecte dezvoltat de Milcev Burbea este unul variat, incluzând problematici foarte complexe. În anul 2023, avocații au continuat desfășurarea de traininguri în cadrul departamentelor de legal și marketing ale clienților firmei. Materialele dezbătute s-au axat, în special, pe aspecte precum importanța creării unei strategii de brand din punct de vedere legal, pașii pentru obținerea înregistrării unei mărci, dar și prezentarea altor drepturi de proprietate intelectuală care pot fi protejate în activitatea clientului. În acest proiecte s-au implicat Avocat Partener Gabriela Milcev și Managing Associate Veronica Floroiu.
De asemenea, firma de avocatură a oferit consultanță și reprezentare în fața OSIM cu privire la brevetarea unei invenții create de client împreună cu unul dintre colaboratorii săi, constând într-un sistem inovator pentru generarea energiei termice.
În viitorul apropiat, acest client dorește să obțină extinderea protecției prin brevet a acestei invenții la nivel internațional (WIPO), utilizând cererea națională ca și cerere de bază. În acest dosar au fost implicați: Avocat Partener Gabriela Milcev și Associate Diana Crețu.
Totodată, avocații au reprezentat cu succes un client în fața OSIM în două proceduri de opoziție cu privire la înregistrarea de către un terț a unor cereri de marcă națională, care au preluat în integralitate mărci anterioare de renume din portofoliul clientului, branduri cunoscute în perioada comunistă, și relansate de către client în anul 2006, respectiv 2007.
În prezent, casa de avocatură asistența și reprezentarea clientului în fața OSIM în procedurile de contestație, ca urmare a atacării de către partea adversă a deciziilor în care Milcev Burbea a avut câștig de cauză în etapele de opoziție. În acest proiect au fost implicați: Avocat Partener Iulia Burbea, Senior Associate Florina Enache și Junior Lawyer Gabriela Umbrărescu.
---------------------------------------------------------------
Citește și
→ Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 I Azi, de vorbă cu Rodica Manea, Partener CMS: Există o fereastră de oportunitate pentru corporaţii/investitori strategici mari, cu capacităţi financiare, sinergii şi capacităţi operaţionale puternice. Anticipez ca energia şi technologia vor continua să fie printre cele mai active sectoare. Va fi un an cu multe provocări, dar există semnale că activitatea tranzacțională va continuaÎn 2023, firma de avocatură a continuat campania de notificare a companiilor care folosesc denumiri comerciale foarte similare cu marca unui client care este printre cei mai de renume producători de ceasuri. De asemenea, a continuat să reprezinte clientul în fața instanțelor penale privind vânzarea de bunuri contrafăcute, care poartă în mod fraudulos un semn identic sau similar cu cel al clientului, precum și în fața autorităților vamale române, pentru a pune capăt activităților de contrafacere a produselor de lux ale clientului. În aceste spețe au fost implicați: Avocat Partener Iulia Burbea, Managing Associate Veronica Floroiu, Senior Associate Miruna Căvescu-Lazăr, Junior Lawyer Gabriela Umbrărescu și Junior Lawyer Mihnea Mitrofan.
În 2023 și 2024, avocații firmei au reprezentat în fața Tribunalului București, o agenție a Uniunii Europene împotriva unui utilizator român într-o acțiune de contrafacere a mărcilor înregistrate ale clientului. Au fost implicați: Avocat Partener Gabriela Milcev și Associate Ioana Bălăceanu.
De asemenea, anul trecut, Milcev Burbea a continuat să reprezinte un client în lupta împotriva contrafacerii produselor sale (rulmenți) atât pe teritoriul României, cât și în alte teritorii, printr-o strânsă cooperare cu rețeaua internațională formată din reprezentanți locali din peste 50 de țări ale lumii. În 2023, interesul mai ridicat al clientului Milcev Burbea a fost pentru India (unde avocații au pornit atât litigii civile, cât și penale) și Egipt. Au fost implicați: Avocat Partener Iulia Burbea, Avocat Partener Gabriela Milcev, Managing Associate Veronica Floroiu și Associate Miruna Căvescu-Lazăr.
Tot în 2023, avocații au continuat să reprezinte interesele unui client în fața instanțelor române într-o acțiune în contrafacere în vederea încetării utilizării pe piață de către un competitor a unui semn foarte asemănător cu mărcile anterioare ale clientului. Pentru a asigura o mai bună prezervare a drepturilor acestuia, juriștii au depus la Tribunalul București o ordonanță președințială împotriva aceluiași concurent de pe piață, prin care au solicitat interzicerea provizorie a folosirii acestui semn, până la soluționarea definitivă a acțiunii de contrafacere.
De asemenea, în 2023, Milcev Burbea a apărat cu succes clientul în primă instanță în ceea ce privește două acțiuni, de anulare (rea credință) și de decădere (nefolosire), cu privire la ultima acțiune continuând reprezentarea clientului și în 2024 în apelul depus de partea adversă, în fața Curții de Apel București.
În luna iulie 2023, echipa de avocați a asigurat asistența și reprezentarea clientului în fața OSIM și EUIPO, în vederea consolidării portofoliului său de mărci. Au fost implicați: Avocat Partener Gabriela Milcev, Avocat Partener Iulia Burbea, Managing Associate Veronica Floroiu și Senior Associate Florina Enache.
În 2023, profesioniștii firmei au continuat să ofere asistență în procesul de monitorizare a portofoliului impresionant de mărci al unui alt client din portofoliul Milcev Burbea, pentru administrarea, conservarea și extinderea acestui portofoliu, asistență care a presupus din nou cooperarea cu avocații din rețeaua de colaboratori locali în vederea înregistrării mai multor mărci naționale în Peru, Panama și Yemen.
De asemenea, Milcev Burbea a reprezentat clientul în procesul de semnare a mai multor acorduri de coexistență în vederea soluționării pe cale amiabilă a unor conflicte începute în anii anteriori. Au fost implicați: Managing Associate Veronica Floroiu și Associate Ioana Bălăceanu.
Tot în 2023, echipa a asigurat reprezentarea unui client în fața autorităților publice române și în fața instanțelor de judecată din România cu privire la un conflict de încălcare a drepturilor de autor ale clientului constând într-un proiect de arhitectură care a fost preluat ilegal și prezentat de un fost partener în fața autorităților fără menționarea autorului.
În acest sens Milcev Burbea a formulat acțiune în fața Tribunalul București, solicitând instanței să interzică utilizarea sau exploatarea proiectului de arhitectură precum și să oblige partea la plata de daune materiale și morale către client. Au fost implicați: Avocat Partener Iulia Burbea și Associate Diana Crețu.
În plus, în 2023, societatea de avocatură a oferit consultanță, asistență și reprezentare clienților aflați la început de drum, start-up-uri, IMM-uri, în vederea obținerii de subvenții puse la dispoziție de către Oficiul European pentru Proprietate Intelectuală, în vederea protejării drepturilor acestora. Au fost implicați: Avocat Partener Gabriela Milcev, Avocat Partener Iulia Burbea și Associate Miruna Căvescu-Lazăr.
„Ne ocupăm constant de capitolele de IP din due diligence-urile comandate de clienții noștri precum și din contractele de M&A, în colaborare cu parteneri ai noștri, societăți de avocatură din România sau din străinătate. Nu de puține ori, portofoliul de IP a stabilit prețul tranzacției reprezentând asset-ul principal al negocierii. Avem clienți care urmăresc prezența în piața de profil a brandului sau al portofoliului de IP (brand, tehnologie, software) și iau decizia de achiziție doar în raport de acest aspect, urmărind creșterea și dezvoltarea pe o piață diferită (de ex. online), relansarea (de ex. în cazul unor branduri istorice cu rezonanță pentru o parte a consumatorilor, dar insuficient promovate) sau extinderea”, completează interlocutoarea BizLawyer.
Opiniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în departamentele juridice ale unor companii importante, pe platforma www.in-houselegal.ro. Urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității In-houseLegal și propune subiecte.
Bazinul de clienți pe care firma de avocatură îl deține în acest moment este unul foarte divers. „Avem privilegiul de a lucra în mod constant cu clienți sofisticați ca pregătire, interese comerciale și portofoliu de drepturi de PI, profesioniști ai domeniului lor, având aceeași așteptare din partea noastră. Majoritatea clienților noștri sunt business oriented, creativi și foarte inteligenți, cu o gândire eficientă și pragmatică și foarte deschiși, înțelegând atât opțiunile, cât și limitările, atunci când este cazul. De asemenea, avem clienți care nu au interese comerciale în sens strict, ci coordonează asociații și fundații fără scop lucrativ în domenii de mare sensibilitate și importanță cum ar fi în domeniul protecției copilului. Clienții noștri înțeleg necesitatea de a comunica eficient și deschis cu avocații din cadrul echipei, pentru a-i putea susține și înțelege, și pentru a stabili strategia potrivită pentru fiecare caz în parte. Clienții „sofisticați” au portofolii de drepturi complexe, care necesită o atentă monitorizare și gestionare. În acest sens, există întotdeauna o echipă specială, pentru fiecare dintre acești clienți, coordonată de un avocat senior, care știe și urmărește îndeaproape activitatea clientului”, susține Managing Partner-ul Milcev Burbea.
De exemplu, firma de avocatură reprezintă producători de obiecte de lux și ceasuri de renume mondial. „Principalele activități pe care le desfășurăm sunt negocierea și notificarea terților care utilizează în mod fraudulos un semn identic sau similar cu semnele protejate prin drepturile anterioare de IP ale clienților în vederea încetării încălcării drepturilor, reprezentarea în fața autorităților vamale române, reprezentarea în fața instanțelor române în acțiunile de contrafacere”, amintește Gabriela Milcev.
Totodată, avocații au și clienți de renume internațional care activează în domeniul internetului, farma, software, food&drink. În aceste situații, principalele proiecte derulate se referă la monitorizarea mărcilor înregistrate pe diverse teritorii (național, european, internațional), purtarea de negocieri și notificarea terților care utilizează în mod nelegal mărcile anterioare ale clienților, apelarea la procedurile alternative de soluționare a disputelor în cazul domeniilor de internet și, ca ultim resort, introducerea acțiunilor în justiție în fața instanțelor române. „Datorită extinderii afacerilor și drepturilor clienților în afara României, ne ocupăm de protecția intereselor lor în colaborare cu partenerii noștri locali, în peste 60 de state ale lumii”, menționează interlocutoarea BizLawyer.
Partenerul Milcev Burbea mai spune că firma de avocatură apelează constant la colaboratorii săi pe partea tehnică: medicină, farmacie, software, mecanică, tehnologie, precum și la experții pe partea de evaluare de drepturi de IP. „Întotdeauna stabilim strategia în echipă, coordonăm și verificăm în detaliu toate acțiunile pe care le implică proiectele multi-disciplinare ale clienților noștri. Există cazuri în care lucrăm și în alte jurisdicții, deoarece adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional. Avem clienți care doresc extinderea portofoliului de drepturi IP caz în care este necesară: înregistrarea acestor drepturi în statele solicitate, reprezentarea în cadrul eventualelor opoziții/contestații la înregistrarea drepturilor, reprezentarea în fața instanțelor de judecată în acțiunile formulate împotriva terților care utilizează illegal un semn identic sau similar cu cel înregistrat de client sau chiar apărarea clientului în acțiunile prin care se încearcă decăderea acestuia din drepturile sale ori anularea acestora. Menționăm câțeva dintre jurisdicțiile de interes pentru clienții noștri, lista fiind mult mai extinsă: US, UK, Germania, India, China, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Turcia, Ucraina, Serbia, Cehia, Peru, Panama, etc.”, nuanțează avocatul.
Gabriela Milcev consideră că nu se poate creiona un profil anume al avocaților din echipă. Totuși, există două calități pe care toți cei din cadrul firmei le au: profesionalismul și dedicarea pentru domeniul proprietății industriale. „În rest nu avem și nici nu căutăm un anume profil de avocat, întrucât experiența ne-a demonstrat utilitatea în a avea în echipă oameni cu caractere, temperamente, abordări și predilecții diferite. Nu avem o matriță în care căutăm să ne „modelăm” colaboratorii, ci dimpotrivă, preocuparea noastră la nivel de management este să ne asigurăm că există spațiu pentru fiecare dintre avocații noștri să evolueze și să își atingă potențialul, în beneficiul lor propriu, cât și al biroului, motiv pentru care echipele sunt alese cu grijă în funcție de o serie de factori, precum clientul, tipul proiectului și talentul specific al avocatului, finalitatea fiind asigurarea interesului clientului și ca urmare, nivelul ridicat de calitate a serviciilor biroului nostru. Suntem nouă avocați din care doi sunt juniori de anul II, doi sunt definitivi mid-level cu patru-cinci ani de experiență, doi sunt seniors, cu șapte-zece ani de experiență, iar trei avocați au peste 17 ani de vechime nu doar în profesie, dar în mod specific în domeniul PI”, detaliază interlocutoarea BizLawyer.
În cadrul Milcev Burbea, atât avocații care prestează servicii de consultanță, cât și cei care pledează în fața instanțelor administrativ-jurisdicționale sau în fața instanțelor de judecată sunt specializați în IP. Astfel, orice avocat care ajunge în fața instanței de judecată are el însuși cunoștințe temeinice în IP, dar și o echipă în spate care să-l susțină și cu care dezbate aspecte controversate ale dosarului. „Altfel spus, „forța” biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului”, apreciază Gabriela Milcev.
→ De vorbă cu Raluca Gheorghiu, Head of Legal Strategy and Acceleration în cadrul UiPath, care în copilărie își dorea să ajungă un ”Godfather”, dar a fost sfătuită de tatăl său să devină ”Consigliere”, adică avocat. Despre pasiunea care te împinge să faci lucruri extraordinare și rezultatele care devin oglinda propriei dedicări: ”În cariera mea, valorile precum transparența, etica și empatia au fost fundamentale”
→ De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
→ De vorbă cu Gabriela Popescu, Corporate, external and legal affairs head - Central Europe | Microsoft, profesionistul care a activat în mai multe industrii și, prin proiectele sale, unele speciale prin complexitate, diversitatea cazuistică și potențialele urmări, a schimbat ceva în bine în acele domenii. ”Cariera, ca și viața, ne scoate în cale experiențe și oameni diferiți și este lecția fiecăruia dintre noi să învățăm ceva din aceste întâmplări”, spune avocatul care crede în respect și în „a-ți păsa” ca mediu de lucru
→ De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
→ De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 223 / 1881 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
ZRVP: 30 de ani de tradiție în avocatură, un nou look pentru viitor | Cosmin Vasile (managing partner): Noua imagine reflectă identitatea și tradiția brandului nostru, reinterpretate într-o manieră modernă și îndrăzneață
Precedent important obținut de RTPR pentru Premier Energy Furnizare în materia teoriei impreviziunii. Despăgubiri de aproximativ 4 milioane EUR și dobânzi legale penalizatoare, ca urmare a neexecutării unui contract de furnizare de energie încheiat pe piața PCCB-BC. Alexandru Stănoiu (Counsel) și Ana Popa (Senior Associate), în echipa coordonată de Valentin Berea (Partener)
Bulboacă și Asociații facilitează atragerea de finanțare, la final de an, pentru o companie românească de succes din industria panificației
Cum a fost anul 2024 pentru Duțescu & Partners: poziționare în topul internațional al firmelor de avocați evidențiate în practica de Capital Markets, lansarea practicii de drept islamic și multe victorii obținute pentru clienți | De vorbă cu Dr. Cristian Duțescu (partener fondator) și Casiana Dușa (partener) despre parcurs, proiecte și realizări
Mușat & Asociații a obținut rejudecarea cererii de revizuire în cazul torționarilor lui Gheorghe Ursu
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
Filip & Company a asistat Mozaik Investments la vânzarea unui pachet minoritar din acțiunile 5 to go către Invenio Partners și ACP
Mușat & Asociații își actualizează identitatea vizuală și lansează un nou website
Pentru echipa de insolvență de la Țuca Zbârcea & Asociații, anul 2024 s-a caracterizat printr-o intensificare a volumului de muncă, cu mandate noi care s-au adăugat unui portofoliu existent bogat. Cele mai multe proiecte au avut complexitate și miză ridicată, necesitând extinderea echipelor implicate și un volum mai intens de activitate | De vorbă cu Cătălina Mihăilescu (Partener) despre activitatea departamentului și planurile de viitor
INTERVIURI 2+1 | Povestea lui “Timi”, numele de alint al biroului NNDKP din Nord-Vestul țării, înființat acum 20 de ani într-o perioadă fără smartphone, Google sau LinkedIn, spusă de doi avocați care au trăit intens toate etapele devenirii sale ca furnizor pentru mediul de afaceri local, standard de etică și membru al comunității academice: ”Vineri la prânz încă nu se născuse ideea; luni, la 10:15, era aprobată”. Mai apoi, ”cu profesionalism, corectitudine și smerenie” a devenit ”un organism viu și adaptabil, care se modelează după viața afacerilor din regiune în fiecare moment”
Meet the Professionals | Din vorbă în vorbă cu Cristina Roșu, proaspăt promovată Partner în cadrul firmei Toncescu și Asociații - KPMG Legal: “Angajarea mea la KPMG Legal după terminarea facultății a fost punctul de plecare al unei călătorii profesionale frumoase și pline de satisfacții, care m-a adus unde sunt astăzi. Am crescut încet, dar constant, în această firmă, dezvoltându-mă ca profesionist, dar mai ales ca om”
Echipa Wolf Theiss dedicată proiectelor din materia insolvenței este în proces de creștere și consolidare, având în vedere interesul ridicat acordat acestui domeniu și creșterea numărului și complexității proiectelor. ”În perioada recentă, ne-au fost solicitate de către clienți numeroase analize privind posibila deschidere a procedurii insolvenței, efectele și riscurile unei astfel de proceduri, dar și opțiunile reglementate pentru restructurarea afacerii, ceea ce arată interesul crescut al companiilor în utilizarea mecanismelor legale”, spun avocații
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...