ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

LadyLawyer | Meet the Team: Doamnele avocat dau forță echipei GNP Guia Naghi și Partenerii, firmă în care competența, curiozitatea, creativitatea, ambiția și perseverența clădesc cariere solide. De vorbă cu avocatele firmei despre mediul de lucru, evoluție, succes

15 Iunie 2022   |   Ștefania Enache

Avocatura este o profesie cu oameni și pentru oameni, iar pentru a te dezvolta la capacitate maximă ai nevoie de echipa potrivită.

 
 

Echipa rămâne resursa cea mai valoroasă a unei companii.Oamenii sunt cei care construiesc proiecte, sunt cei care le dezvoltă și le pun în practică.Firmele care au cultura organizatorică axată pe resursa umană sunt cele care și-au asigurat succesul, chiar și în cele mai dificile momente înregistrate în economie. GNP Guia Naghi și Partenerii este una dintre casele de avocatură care și-a clădit brandul sprijinindu-se pe experții din echipă. A fost o alegere câștigătoare, firma fiind astăzi cotată în ”liga mare” a avocaturii de business, notează LadyLawyer, site de știri din grupul BizLawyer care urmărește să consolideze rolul jucat de femei în profesia de avocat și profesiile conexe.


GNP a pornit la drum cu un eșantion de avocați tineri, dar foarte bine pregătiți. Într-un timp foarte scurt echipa s-a sudat și a reușit să se impună în piață. „Secretele” care au stat la baza acestui succes au fost resursa umană de calitate și un mediu de lucru prietenos, centrat pe o comunicare deschisă. Bazele acestei construcții au fost puse de trei avocați parteneri, care au știut să îmbine perfect cunoștințele dobândite până atunci și să construiască o echipă.

Manuela Guia
, Bianca Naghi și Octavian Adam s-au asociat în 2019 și au înființat GNP Guia Naghi și Partenerii. Ulterior li s-a alăturat, din poziția de partener, și Otilia Vîlcu.

Avocatura, profesia celor bine pregătiți

Mult timp s-a spus despre avocatură că este o profesie care se potrivește mai bine domnilor. Realitatea de astăzi vine să contrazică ideea aceasta, evidențiind faptul că avocatura este o profesie care se potrivește cel mai bine celor cu adevărat pregătiți, indiferent dacă sunt bărbați sau femei. Iar GNP exemplifică foarte bine acest lucru, cele trei doamne partener ale firmei fiind nume foarte cunoscute în mediul de business.





Manuela Guia
, Managing Partner, este recomandată de principalele publicații juridice internaționale ca expert de top în dreptul concurenței, fiind recunoscută pentru experiența sa semnificativă în toate aspectele complexe ale acestei practici. Recent, Legal 500 a reconfirmat experiența Manuelei în aria EU/Competition considerând-o Leading Individual în această practică. În continuare, Manuela este singura femeie avocat din România care face parte din top 150 mondial al celor mai recunoscute practiciene de concurență. Manuela este un expert de top în pharma (regulatory & competition) și asigură consultanță de business pentru clienți de renume din industria pharma din România, fiind implicată în unele dintre cele mai complexe proiecte din piață.



Bianca Naghi a consiliat un număr semnificativ de clienți care activează în diverse domenii, precum energie, producție și distribuție de petrol și gaze, FMCG. Bianca a pus bazele practicii TMT (technology media and telecom) în cadrul GNP. Performanțele obținute în proiecte din această arie au făcut ca recent publicatul top Legal 500 să listeze GNP drept Law firms to Watch pentru această practică. Este o recunoaștere a muncii echipelor coordonate de Bianca și a dedicării cu care s-au aplecat asupra proiectelor dezvoltate. Implicarea continuă a Biancăi în zona de retail & consumer protection a fost cu atât mai notabilă în acest an în care Bianca a participat activ la coordonarea eforturilor grupurilor care au lucrat la implementarea Directivei Omnibus la nivel național.



Otilia Vîlcu este cel mai „proaspăt” promovat partener al GNP și coordonatorul ariei de concurență și ajutor de stat a GNP. Activitatea Otiliei și rezultatele sale au determinat clienții să o recomande, în topul Legal 500, în categoria Next Generation Partner în aria de concurență și ajutor de stat. Domeniile de expertiză ale Otiliei se concentrează pe dreptul concurenței (investigațiile Consiliului Concurenței cu privire la înțelegeri și/sau practici anticoncurențiale ori abuz de poziție dominantă, conformarea cu regulile de concurență, controlul concentrărilor economice, precum și procedurile de ajutor de stat), dar includ și retail & FMCG, dreptul comercial si proprietatea intelectuală. În ultimul an, alături de asistența acordată clienților investigați de către Consiliul Concurenței, Otilia a fost implicată în proiecte complexe de ajutor de stat atât în legătură cu compensările acordate de statul român (și aprobate de către Comisia Europeană) pentru diverși operatori economici referitor la prejudiciile suferite ca urmare a pandemiei COVID-19, precum și în proiecte referitoare la măsurile adoptate în contextul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). În sectorul retail & FMCG, Otilia este implicată activ și în proiecte de asistență cu privire la implementarea regulilor dispuse prin Directiva UTP 633/2019, transpusă în România prin Legea 81/2022.

Ediția pentru Europa a Legal 500 publicată în luna aprilie a acestui an recunoaște echipa de concurență a GNP în Tier 1 pentru practica de Concurență/UE. Casa de avocatură este asemenea listată printre firmele de urmărit (law firms to watch) pentru soluționarea litigiilor și ariile de practică TMT.

 
 

Contează oamenii cu care lucrezi

Avocatura este o profesie cu oameni și pentru oameni, iar pentru a te dezvolta la capacitate maximă ai nevoie de echipa potrivită.

Patricia Avramescu, Senior Associate GNP, spune că interacțiunea cu avocații din cadrul firmei a fost întotdeauna plăcută atât din punct vedere uman, personal, cât și din punct de vedere professional. „Aceasta pentru că GNP a reușit să creeze un mediu de lucru prietenos, centrat pe o comunicare deschisă, fără bariere trasate în funcție de, spre exemplu, gradul de senioritate, specializarea sau bagajul de cunoștințe tehnice al fiecărui avocat”, punctează avocatul.

Din punctul său de vedere, acest mediu de lucru este în sine un câștig profesional pentru dezvoltarea unor calități foarte importante atunci când vine vorba despre domeniul avocaturii. Patricia indică în acest sens dezvoltarea creativității și capacitatea de a crea și livra către clienți soluții „out of the box” utile în gestionarea cu succes a proiectelor din ce în ce mai complexe în care avocații echipei sunt implicați.

„Cred astfel că succesului în avocatură poate fi măsurat, printre alți parametri, și în funcție de capacitatea de identifica soluții inovatoare, creative care aduc plus valoare pentru clienții noștri, mai ales având în vedere dinamica avocaturii de business din România care devine din ce în ce mai provocatoare, confruntându-ne tot mai des cu cazuri deosebit de interesante din industrii diverse. Aceasta face că, cel puțin domeniul avocaturii de business, pentru a transmite clienților livrabile de calitate și soluții practice, este necesară o pregătire tehnică continuă, apetit pentru cunoaștere și cercetare a tot ceea ce apare nou în ariile de interes, precum și adaptabilitate rapidă la cerințele clienților – aceasta reprezentând pentru mine unele dintre principiile importante după care îmi ghidez activitatea la birou”, subliniază avocatul GNP.

În ceea ce privește valorile principale pe care le-a avut în vedere în alegerile importante legate de carieră, Patricia Avramescu precizează faptul că oamenii cu care și pentru care lucrează (în speță, tipul de business și/sau de proiecte pe care firma GNP le poate atrage) au avut o importanță majoră, decisivă poate. De altfel, acestea au fost și valorile pe care le-a avut în vedere atunci când a ales ariile de practică în care a dorit să se specializeze, precum și echipa din care face parte în momentul de față.

La rândul său, Violeta Geru, Senior Associate GNP, menționează faptul că în echipa în care activează este înconjurată de profesioniști ai dreptului, pasionați de avocatură. „Însă, poate cel mai important, sunt înconjurată de oameni deosebiți. Ca membru al echipei GNP, ești încurajat să împarți gânduri si idei, sa fii creativ, sa dezbați, sa fii tu însuți si sa evoluezi ca om si ca avocat. Din acest punct de vedere, cred ca Manuela Guia, Bianca Naghi, Otilia Vilcu și Octavian Adam au pus bazele unui proiect frumos, o altfel de casă de avocatură, actuală și adaptabilă, care a trecut testul pieței și care, cu siguranță, va trece și testul timpului. Așadar, cred cu tărie că succesul în avocatură este GNP, iar cea mai bună decizie legată de carieră, pînă la acest moment, a fost să mă alătur acestei echipe”, nuanțează avocatul.

Violeta mai spune că, în cadrul practicii de litigii, mandatele ce le sunt acordate sunt fie proiecte multidisciplinare, fie proiecte care necesită un grad mare de specializare în diverse domenii sau industrii. „Obiectivul nostru este de a livra servicii de calitate la cele mai înalte standarde. În cadrul GNP, obiectivul devine un rezultat inevitabil, întrucât munca în echipă nu este doar un deziderat, ci este abordarea noastră de zi cu zi. În activitatea mea, interacționez aproape zilnic atât cu coordonatorii ariilor de practică, cât și cu o mare parte din colegii mei din celelalte departamente. Suntem oameni diferiți, ghidați însă de aceleași valori și principii, ceea ce reprezintă, din punctul meu de vedere, piatra de temelie a unei echipe extraordinare. Câștigul acestor interacțiuni, atât profesional, cât și personal, este învățarea și dezvoltarea”, argumentează avocatul.



O
piniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în departamentele juridice ale unor companii importante, pe platforma www.in-houselegal.ro. Urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității In-houseLegal și propune subiecte.



Importanța echipei în dezvoltarea profesională

GNP este o firmă cu avocați tineri, dar bine pregătiți și care găsesc întotdeauna soluții inovatoare pentru mandatele complexe care le sunt încredințate de clienții firmei. „Printre beneficiile mediului de lucru în cadrul GNP aș enumera expunerea la proiecte interesante, disponibilitatea colegilor de a discuta și de a oferi sprijinul atunci când este necesar, faptul că se încurajează exprimarea punctelor de vedere cu privire la tot ce ține de organizarea activității, precum și că acestea sunt luate în considerare. De asemenea, apreciez flexibilitatea care există în interiorul GNP, existând totuși un grad de organizare adecvat”, comentează Alina Stoica, Associate GNP.

Avocatul susține faptul că cea mai bună decizie legată de profesie a fost de a se alătura, chiar de la începutul carierei, unei firme de avocatură la început de drum, dar care reunea avocați recunoscuți și cu experiență îndelungată în ariile lor de practică.

„Consider că această experiență mi-a permis să evoluez într-un ritm alert, odată cu dezvoltarea GNP și am avut, în același timp, posibilitatea de „fura experiență” de la avocații seniori cu care am colaborat. În carieră, principiul primordial după care mă bazez este calitatea. Având în vedere domeniul reglementat (pharma regualtory) în care activez, consider că înțelegerea aprofundată a nevoilor clienților, precum și o cunoaștere riguroasă a legislației sunt elementele cheie pentru a găsi soluții inovatoare la provocările specifice domeniului. Consider că succesul în avocatură se măsoară prin prisma gradului de încredere pe care îl au clienții. Un avocat de succes este acela pe care clientul îl contactează fără ezitare atunci când acesta are cel mai mic semn de întrebare, dar și atunci când acesta se confruntă cu cele mai complexe proiecte. De asemenea, un alt element pentru a măsura succesul în avocatură (dar nu numai) este reprezentat de feedback-ul primit de la clienți, precum de recomandările oferită de clienți altor companii”, explică Alina Stoica (foto).

Echipa GNP reunește o diversitate de avocați, provenind din „școli” diferite, printr-o serie de numitori comuni - competență, curiozitate, ambiție și perseverență.

Pentru Cristina Badea, Associate GNP, beneficiile colaborării cu echipa din care face parte sunt nu doar contribuția în proiecte complexe și interesante, ci și participarea activă la un proces de gândire creativă în echipă, din care rezultă soluții inovatoare și curajoase.

„Interacțiunile cu avocații seniori din cadrul GNP au fost mereu bazate pe colegialitate și deschidere reciprocă față de experiența, fie mai vastă, fie doar diferită, a celuilalt. Colegii mai experimentați din GNP mi-au fost de ajutor atât în îndrumarea juridică „pe fond”, cât și în încurajarea soft skill-urilor personale. În plus, colaborarea cu avocații seniori îmi asigură exemple diverse de modalități de comunicare cu clienții, instanța sau părțile adverse, din care pot sintetiza abordările pe care le consider cele mai potrivite pentru stilul meu propriu. Valorile principale pe care mă bazez în carieră sunt onestitatea intelectuală și simțul de răspundere – acceptarea că există lucruri pe care nu le cunosc suficient și că pentru aprofundarea și stăpânirea acestora este necesar să depun diligență și efort. Consider că aceste valori sunt fundamentale asistenței juridice de calitate și că orice avocat care își dorește performanță și succes în profesie ar trebui să își conștientizeze limitările și să încerce, sincer și continuu, să le depășească”, arată tânăra.

Avocatul este de părere că succesul în avocatură se măsoară din două perspective. Pe de o parte, crede că un avocat de succes este „the go-to person” pentru clienți, pe aria lui de practică, beneficiind de încrederea lor atât pentru cunoștințele sale juridice, cât și pentru înțelegerea nevoilor clientului și a business-ului său. Pe de altă parte, un avocat de succes beneficiază și de respectul altor colegi avocați, indiferent de gradul lor de senioritate, atât în ce privește modul efectiv de exercitare al profesiei, cât și integritatea, respectul și colegialitatea afișate în raporturile cu aceștia.

Și Bianca Cernițoiu, Associate GNP, consideră că în profesia de avocat, de cele mai multe ori, echipa face diferența. „Este adevărat că avocatura, în special cea de business, implică un volum foarte mare de muncă și poate conduce foarte ușor la suprasolicitare, însă totuși sunt de părere că lucrul într-o echipă bine organizată poate permite rezultate de succes pentru cele mai complexe proiecte, fără a exista sacrificiul familiei și al timpului liber. Cred că una dintre principalele calități ale echipei din care fac parte acum este tocmai capacitatea de a fi un tot unitar în care calitățile fiecăruia sunt foarte bine evidențiate. În echipa GNP lucrul în echipă este o verigă esențială, însă coeziunea echipei este foarte bine pusă în balanță cu susținerea și implicarea în dezvoltarea profesională a fiecărui membru. Încă de la început am avut un sentiment de apartenență aici, descoperind oamenii care mi-au permis o integrare foarte rapidă, și care mi-au oferit șansa și încrederea de a evolua profesional și uman. Promovarea lucrului în echipă mi-a permis ca în proiectele la care am fost parte să lucrez cu colegi din mai multe departamente, pe specializări diferite, fapt ce mi-a permis să descopăr abordări diverse și modalități distincte de a rezolva o problemă. Din colaborarea cu aceștia am învățat că detaliile contează și că o speță trebuie analizată din toate perspectivele, avocatul, indiferent de specializarea sa, fiind cel care trebuie să aibă capacitatea să vizualizeze toate posibilele implicații juridice ale unui proiect. În plus, cred că este foarte important, mai ales la începutul carierei în această profesie, ca tinerii avocați să primească încrederea unui mentor și să fie sfătuiți asupra calităților profesionale pe care le prezintă. M-am bucurat și mă bucur în continuare, norocoasă fiind, de un asemenea mentor care mi-a acordat atenția necesară pentru a îmi valorifica potențialul profesional”, argumentează avocatul.

Pentru Bianca, respectul, sinceritatea și empatia sunt principalele valori după care se ghidează în viața de zi cu zi, iar acestea se răsfrâng și asupra activității profesionale. „În plus, pornind de la aceste valori, ca avocat aleg să fiu înainte de toate un profesionist, să abordeze fiecare proiect cu seriozitate și conștiinciozitate, să mențin o pregătire juridică temeinică și să fiu în mod permanent la curent cu noutățile din jur. Totodată, cred că unui avocat nu ar trebui să îi fie frică să spună “nu știu”. Un răspuns întârziat, dar fundamentat, este mereu mai binevenit decât unul rapid eronat. Evident, idealul este răspunsul rapid fundamentat, dar un astfel de ideal nu ar trebui să invite avocații să ignore principiile profesiei, “de dragul clienților”.”, adaugă tânăra.

Perioada nu foarte lungă de când se bucură de statutul de avocat a făcut-o să înțeleagă că nu vârsta sau anii în profesie măsoară experiența, cum nici experiența sau trecutul glorios nu garantează soluții inovative, în ton cu ultimele tendințe.

„Astfel, cred că, profesional vorbind, nu contează cât timp dedici, ci mai degrabă cum îl dedici. În avocatură, ca de altfel și în viață, cel mai mare concurent suntem chiar noi înșine, iar dorința și ambiția de a ne autodepăși reprezintă drumul spre reușită. Gândindu-mă la definiția succesului în avocatura de business, sunt de părere că acesta este dat de proiectele finalizate cu succes, care se bucură de aprecierea și încrederea clienților și care cu timpul determină notorietate și colaborări de lungă durată. Poate cea mai bună decizie de până acum a fost aceea de a mă alătura aventurii GNP, o echipă tânără și perseverentă, atunci la început de drum, în paralel cu care am crescut și am evoluat profesional, având ocazia să lucrez în proiecte cu implicații juridice diverse, ceea ce mi-a permis să capăt un bagaj de cunoștințe și experiențe diverse într-un timp foarte scurt”, punctează Bianca.

Pentru un avocat stagiar cea mai de preţ valoare este calitatea oamenilor care-l înconjoară

Sabina Vasile este unul dintre juniorii GNP. Ea crede cu tărie că pentru un avocat stagiar cea mai de preţ valoare este calitatea oamenilor care-l înconjoară. Totodată, este deosebit de importantă posibilitatea de alegere a domeniilor pe care își doreşte specializarea.

„În perioada în care căutam o societate cu care să colaborez, am văzut pe un site de recrutări un anunţ postat de GNP Guia, Naghi şi Asociaţii care recruta un avocat stagiar pentru departamentul de consultanţă. Profilul firmei fiind exact ceea ce căutam eu, am decis să aplic. Cele două interviuri avute cu parteneri si avocaţi seniori m-au făcut să realizez că împărtăşim aceleaşi valori şi GNP este locul în care aş putea creşte foarte repede din punct de vedere profesional, aşa cum îmi doresc, prin implicarea încă din primele zile din firmă în unele dintre cele mai interesante şi complexe speţe de pe piaţa avocaturii de business. Prin urmare, la sfârşitul procesului de recrutare, am acceptat oferta de colaborare oferită de GNP, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care aş fi putut să o iau la început de carieră. GNP este, cu siguranţă, firma de avocatură potrivită pentru avocaţii stagiari pasionaţi de ceea ce fac, cu spirit de echipă, care îşi doresc să devină unii dintre cei mai buni profesionişti ai dreptului”, povestește Sabina.

Tânăra își amintește că, la sfârşitul clasei a XI-a, a luat decizia de a urma cursurile facultății de drept îndrumată de dorinţa de a accede în magistratură, de a își aduce într-un mod semnificativ contribuţia la buna funcţionare a societăţii. Pe parcursul facultăţii, însă, opţiunea s-a schimbat, în special ca urmare a efectuării unor stagii de practică ce i-au deschis curiozitatea pentru dreptul afacerilor şi au făcut-o să realizeze că profesia de avocat i s-ar potrivi mai bine. „Astfel, imediat după terminarea facultăţii, în septembrie 2020, am susţinut şi promovat examenul de admitere în profesia de avocat. ”, mai spune Sabina.

Experiențele trăite de acești avocați, indiferent de gradul de senioritate pe care îl au în acest moment, vin să confirme faptul că bazele unei construcții profesionale pleacă de la echipă. Atunci când lucrezi alături de oameni de calitate, vei dori să faci performanță, să reaușești și să realizezi din ce în ce mai multe.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 768 / 1879
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mușat & Asociații a obținut rejudecarea cererii de revizuire în cazul torționarilor lui Gheorghe Ursu
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
Filip & Company a asistat Mozaik Investments la vânzarea unui pachet minoritar din acțiunile 5 to go către Invenio Partners și ACP
Mușat & Asociații își actualizează identitatea vizuală și lansează un nou website
Pentru echipa de insolvență de la Țuca Zbârcea & Asociații, anul 2024 s-a caracterizat printr-o intensificare a volumului de muncă, cu mandate noi care s-au adăugat unui portofoliu existent bogat. Cele mai multe proiecte au avut complexitate și miză ridicată, necesitând extinderea echipelor implicate și un volum mai intens de activitate | De vorbă cu Cătălina Mihăilescu (Partener) despre activitatea departamentului și planurile de viitor
INTERVIURI 2+1 | Povestea lui “Timi”, numele de alint al biroului NNDKP din Nord-Vestul țării, înființat acum 20 de ani într-o perioadă fără smartphone, Google sau LinkedIn, spusă de doi avocați care au trăit intens toate etapele devenirii sale ca furnizor pentru mediul de afaceri local, standard de etică și membru al comunității academice: ”Vineri la prânz încă nu se născuse ideea; luni, la 10:15, era aprobată”. Mai apoi, ”cu profesionalism, corectitudine și smerenie” a devenit ”un organism viu și adaptabil, care se modelează după viața afacerilor din regiune în fiecare moment”
Meet the Professionals | Din vorbă în vorbă cu Cristina Roșu, proaspăt promovată Partner în cadrul firmei Toncescu și Asociații - KPMG Legal: “Angajarea mea la KPMG Legal după terminarea facultății a fost punctul de plecare al unei călătorii profesionale frumoase și pline de satisfacții, care m-a adus unde sunt astăzi. Am crescut încet, dar constant, în această firmă, dezvoltându-mă ca profesionist, dar mai ales ca om”
Echipa Wolf Theiss dedicată proiectelor din materia insolvenței este în proces de creștere și consolidare, având în vedere interesul ridicat acordat acestui domeniu și creșterea numărului și complexității proiectelor. ”În perioada recentă, ne-au fost solicitate de către clienți numeroase analize privind posibila deschidere a procedurii insolvenței, efectele și riscurile unei astfel de proceduri, dar și opțiunile reglementate pentru restructurarea afacerii, ceea ce arată interesul crescut al companiilor în utilizarea mecanismelor legale”, spun avocații
Băiculescu & Asociații continuă extinderea. Alți doi avocați se alătură firmei, întărind departamentele de Drept Penal și Litigii | Vasile Băiculescu (Managing Partner): ”Fundația unei societăți de avocatură este formată din echipe solide, orientate spre soluții și dedicare pentru client. Continuăm să creștem pentru a oferi un serviciu de calitate”
Insolvență ̸ Restructurare | În spatele scenei, alături de echipa NNDKP, într-o discuție cu trei dintre coordonatorii acestui segment de practică ce a generat venituri de cca. 11 % din total, anul trecut. Debt-recovery rămâne în continuare o parte importantă din activitatea echipei. Focusul tinde să migreze spre procedurile de pre-insolvență, iar componenta de turnaround și restructurare crește în mod constant. Numărul procedurilor de insolvență va crește cu 10-12% în următorii doi ani, estimează avocații
Bondoc și Asociații obține o clarificare importantă la ÎCCJ cu privire la stabilirea competenței pentru soluționarea litigiilor în legătură cu încheierea contractelor finanțate din fonduri alocate prin PNRR, de către beneficiari privați care nu au obligația aplicării procedurilor de achiziție publică
Țuca Zbârcea & Asociații a oferit asistență juridică în legătură cu obținerea unei facilități de credit în valoare de 29,5 mil. € de către o societate parte a Weerts Group
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...