ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SeedBlink anunţă noi instrumente de măsurare a performanţelor portofoliului şi analize pentru investitori

28 Noiembrie 2022   |   Agerpres

Start-upurile vor putea să-şi sindicalizeze propriii investitori (servicii de sindicalizare privată), ceea ce va duce la o simplificare a procesului de finanţare şi a managementului companiilor, dincolo de rundele selectate de SeedBlink.

 
 
SeedBlink, platformă europeană de co-investiţii în start-upuri de tehnologie, a adăugat mai multe îmbunătăţiri în platformă, printre cele mai importante fiind noua versiune a instrumentului de monitorizare a portofoliului cu capabilităţi îmbunătăţite de vizualizare a evoluţiei start-upurilor şi o mai bună comunicare între fondatori-investitori.

Investitorii activi SeedBlink au acces, pe lângă prezentările trimestriale, şi la grafice privind performanţa companiilor din portofoliu, printre indicatorii de business disponibili colectaţi de la fondatori numărându-se veniturile, costurile totale, EBITDA, clienţi noi, clienţi totali, dar şi cele mai importante noutăţi şi nevoi ale companiilor.

SeedBlink a lansat recent şi un program de recomandare, prin care un investitor îşi poate aduce prietenii pe platformă, iar după finalizarea procesului de verificare a identităţii, atât ei cât şi investitorul primesc SeedBlink Club gratuit, pe o perioadă determinată de una sau trei luni.

Pe de altă parte, start-upurile vor putea să-şi sindicalizeze propriii investitori (servicii de sindicalizare privată), ceea ce va duce la o simplificare a procesului de finanţare şi a managementului companiilor, dincolo de rundele selectate de SeedBlink.

Cu misiunea de a asigura colaborarea între investitori, SeedBlink a iniţiat şi un program educaţional intitulat Tech Investors Academy, într-un parteneriat cu BISM (Bucharest International School of Management), care îmbină o serie de evenimente online masterclass şi unul offline, acestea având că profesori invitaţi investitori şi fondatori de start-upuri. Programul îşi propune să îmbunătăţească cunoştinţele investitorilor despre piaţa de venture capital şi acoperă teme precum tendinţele din tehnologie, evaluarea start-upurilor şi înţelegerea factorilor care fac că unele companii să crească mai rapid decât altele.

Recent, compania a încheiat un parteneriat cu firma germană de consultanţă Horvarth, aceasta urmând să creeze rapoarte şi analize despre ecosistemul european de investiţii în tehnologie. Parteneriatul îşi propune să înlesnească procesul decizional al investitorilor cu analize ale companiilor, dar şi să ofere o mai bună înţelegere a tendinţelor din domeniu.

SeedBlink este o platformă de investiţii de risc specializată în tehnologie, care permite investitorilor individuali să finanţeze start-upuri şi scale-upuri europene de top, alături de investitori instituţionali consacraţi.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5204 / 17114
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...