ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Digi lansează serviciile de telefonie mobilă în Ungaria

27 Mai 2019   |   AGERPRES

Odată cu lansarea serviciului pe piaţa învecinată, DIGI Kft. introduce, în mod gratuit, două funcţionalităţi 4G, disponibile şi în reţeaua Digi Mobil din România, şi care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile.

 
 
Digi Kft., filiala din Ungaria a Digi Communications N.V., care deţine în România grupul Digi | RCS&RDS , a lansat luni serviciile de comunicaţii mobile prin propria reţea, în urma unui proces de investiţii care s-a derulat în ultimii 4 ani, informează un comunicat al companiei.

Astfel, portofoliul de servicii al operatorului convergent fix-mobil va deveni similar ofertei din România, înglobând servicii de telecomunicaţii fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixă) şi mobile (telefonie şi date mobile), televiziune prin satelit (direct to home - DTH).

Reţeaua DIGI Mobil din Ungaria utilizează standardul 4G pentru telefoanele de ultimă generaţie. În acelaşi timp, reţeaua utilizează şi standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce. Operatorul intenţionează să dezvolte şi serviciile viitoare 5G.


Odată cu lansarea serviciului pe piaţa învecinată, DIGI Kft. introduce, în mod gratuit, două funcţionalităţi 4G, disponibile şi în reţeaua Digi Mobil din România, şi care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile.

Reţeaua Digi Mobil din Ungaria este într-o dezvoltare continuă, acoperirea urmând să se extindă în mai multe etape. 'Suntem hotărâţi să investim, să testăm şi să lucrăm în continuare împreună cu clienţii noştri, astfel încât în perioada următoare să îmbunătăţim constant acoperirea, în mod prioritar în zonele importante pentru clienţii care vor alege serviciul nostru mobil', a declarat Dragoş Spătaru, director general Digi Kft. şi Invitel Kft.

Digi Kft. este filiala din Ungaria a companiei Digi Communications N.V., companie listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu operaţiuni în Ungaria, România, Spania şi Italia. În mai 2018, Digi Kft. a finalizat achiziţionarea societăţii Invitel Technocom Távközlési Kft., operator cheie pe piaţa maghiară de telecomunicaţii.

Grupul Digi Communications a anunţat o creştere a veniturilor cu 20,8% în primul trimestru al anului, raportat la aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 232,8 milioane de euro la 281,2 milioane de euro, 64,4% din totalul acestora fiind generate de România, care se menţine ca piaţă principală a companiei, potrivit rezultatelor financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

EBITDA (profitul înainte de dobânzi, impozite, depreciere şi amortizare) ajustată a fost de aproximativ 90,7 milioane de euro, inclusiv rezultatele consolidate ale Invitel, în creştere cu 17,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2018 (77,5 milioane euro la 31 martie 2018).

"România se menţine ca piaţă principală a grupului, generând 64,4% din veniturile acestuia, pe locul al doilea fiind Ungaria (cu 19,6%), urmată de Spania (14%) şi Italia (2%). În total, pe cele patru pieţe, Grupul înregistrează o creştere a RGU de 1,76 milioane, inclusiv unităţile generatoare de venit ale Invitel, şi depăşeşte pragul de 15 milioane RGU", potrivit unui comunicat al companiei.

Digi Communications N.V. este compania mamă a operatorului de comunicaţii electronice, RCS & RDS, liderul pieţei de internet, pay-tv şi servicii convergente, în România, cu operaţiuni şi în Ungaria, Spania şi Italia. Înfiinţată în urmă cu peste 25 de ani, compania deţine aproape în integralitate cea mai modernă (state of the art) şi mai extinsă reţea de fibră optică din regiune, cu circa 7,8 milioane homes passed.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7516 / 8120
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
LegiTeam: Clifford Chance Badea is looking for junior ̸ mid-level associates
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...