ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CNAIR: 9 oferte pentru construirea lotului 2 al Autostrăzii Lugoj - Deva

11 Mai 2021   |   Agerpres

"Comisia de Evaluare va analiza candidaturile în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice. Prezenta procedură este de tipul "licitaţie restrânsă", iar din cei 9 Candidaţi Autoritatea Contractantă va selecta un număr de minimum 5 - maximum 6 candidaţi care vor depune oferte Tehnice şi Financiare în etapa a II-a a procedurii de achiziţie publică", precizează CNAIR.

 
 
Compania naţională de drumuri a primit nouă oferte din partea unor companii din România, Grecia, Turcia, Spania şi Italia pentru construirea lotului 2, în lungime de 9 kilometri, al Autostrăzii Lugoj - Deva.
 
Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, remis luni AGERPRES, ofertanţii sunt: Aktor SA (Grecia), Asocierea SC Alsam Alarko Sanaya Tesaslera Ve Ticaret - Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret (Turcia), Asocierea FCC Construccion SA - Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve taahhut AS (Spania - Turcia), Asocierea Impresa Pizzarotti & CSpA - Pizzarotti SA - Retter Project Management SRL (Italia - Romania), Asocierea Terna SA - Intracom - Constructions Societe Anonyme Technical and Steel Constructions (Intrakat) (Grecia), Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia), Asocierea Mapa Insaat ve Ticaret AS - Cengiz Insaat Sanayi ve Ticaret AS (Turcia), Asocierea Rizzani de Eccher SPA - Ozgun Insaat Taahhut Sanayi ve Ticaret Limited STI - Cipa SPA (Italia - Turcia) şi Strabag SRL (România).
 
"Comisia de Evaluare va analiza candidaturile în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice. Prezenta procedură este de tipul "licitaţie restrânsă", iar din cei 9 Candidaţi Autoritatea Contractantă va selecta un număr de minimum 5 - maximum 6 candidaţi care vor depune oferte Tehnice şi Financiare în etapa a II-a a procedurii de achiziţie publică", precizează CNAIR.
 
Contractul are o valoare estimată de 1,363 miliarde de lei fără TVA şi va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile.
 
Traseul are o lungime de 9,13 km, din care 2,13 km de tunel. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecţionale prevăzute pe fiecare cale de circulaţie cu platforma de 11,25 m. Potrivit CNAIR, conform condiţiilor din Acordului de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secţiunii E2 în contexul evitării problemelor de stabilitate şi a impactului negativ cu implicaţii majore asupra mediului.
 
Termenul de finalizare prevăzut este 10 luni proiectare şi 28 de luni execuţie conform factorilor de evaluare din Documentaţia de Atribuire.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3941 / 8077
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
CMS asistă Alior Bank la vânzarea unui portofoliu de credite performante de retail de aproximativ 97 milioane RON. Echipa de avocați a fost coordonată de Rodica Manea (Partener)
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...