ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Engie România şi Ford România Services au încheiat un parteneriat strategic pentru promovarea mobilităţii electrice

23 Mai 2024   |   Agerpres

Prin acest parteneriat, Engie oferă clienţilor Ford care achiziţionează automobile electrice sau plug-in hybrid posibilitatea de a alege unul dintre modelele de staţii de încărcare furnizate de parteneri.

 
 
Engie România şi Ford România Services au încheiat un parteneriat strategic la nivel naţional prin care încurajează utilizarea automobilelor electrice şi promovează mobilitatea electrică, facilitând totodată clienţilor dotarea cu staţii de încărcare pentru utilizarea acestora la domiciliu.

Prin acest parteneriat, Engie oferă clienţilor Ford care achiziţionează automobile electrice sau plug-in hybrid posibilitatea de a alege unul dintre modelele de staţii de încărcare furnizate de parteneri.

"Compatibile cu orice tip de automobil electric sau plug-in hybrid, staţiile de încărcare sunt disponibile în variante cu putere de încărcare de 7,4 sau 22 kW. Astfel, încărcarea unui automobil se poate efectua de până la 8 ori mai rapid comparativ cu durata necesară încărcării la o priză obişnuită, fiind totodată disponibile mai multe funcţionalităţi personalizate, cum ar fi integrarea - în cazul smart home - cu o aplicaţie dedicată gestionării încărcătorului sau adaptarea consumului de energie pentru o încărcare optimă", se arată într-un comunicat Engie.


Engie România asigură, prin intermediul echipelor sale de experţi, livrarea şi instalarea staţiei la domiciliul clientului sau în orice alt loc preferat de acesta.

"Engie România are în centrul strategiei sale accelerarea tranziţiei către o economie cu impact neutru în ceea ce priveşte emisiile de carbon până în 2045. Ne concentrăm atenţia pe dezvoltarea şi implementarea soluţiilor inovatoare şi eficiente pentru clienţi încurajându-i să devină parte activă în reducerea emisiilor de carbon din aria de mobilitate. Colaborarea cu Ford România Services este un exemplu relevant în privinţa angajamentului nostru ferm de a oferi clienţilor soluţii prietenoase cu mediul înconjurător", a declarat Cristina Râmbu, director Marketing & Solutions Design Engie Romania, în comunicat.

Prin furnizarea de soluţii de mobilitate prietenoase cu mediul, cele două companii îşi propun ca, împreună, să contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, îmbinâƒnd performanţa economică cu producerea unui impact pozitiv asupra oamenilor şi planetei, se arată în documentul citat.

"Ford îşi concentrează eforturile de a lansa în perioada următoare mai multe modele electrice în Europa, astfel încât întreaga noastră gamă de autoturisme şi vehicule comerciale va fi complet electrică până în 2035. Parteneriatul cu Engie România facilitează accesul clienţilor Ford la soluţii inteligente de încărcare şi vine în completarea opţiunilor oferite de infrastructură existentă la nivel naţional", a declarat Roxana Capata, managing director Ford România Services.

Grupul de companii Engie România activează în segmentul de distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producţie din surse regenerabile şi furnizare de energie electrică, precum şi soluţii verzi şi servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. Compania şi filialele sale deservesc un portofoliu de peste 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de 23.255 km, deţin o capacitate de producţie din surse verzi de 121 MW şi au peste 4.300 de angajaţi. Grupul a realizat investiţii în valoare de 6,76 miliarde de lei din 2005 până la 31 decembrie 2023.

Ford este o marcă americană globală prezentă în Europa de mai bine de 100 de ani, are aproximativ 34.000 de angajaţi la unităţile sale deţinute în totalitate şi la întreprinderile mixte consolidate şi aproximativ 57.000 de oameni, dacă sunt incluse şi companiile neconsolidate din Europa.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 127 / 17064
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Women in Business Law Awards 2024 | Două firme locale independente și două birouri ale unor firme internaționale, pe lista scurtă pentru premiul ”Firma anului în Europa de Est”. Popescu & Asociații, câștigătoarea de anul trecut, listată în trei categorii
Kinstellar a acordat consultanță ING Bank N.V. cu privire la o nouă facilitate de credit senior de 150 de milioane de euro acordată furnizorului român de servicii de telecomunicații DIGI România. Magdalena Răducanu (Special Counsel) a coordonat echipa
Raport IT&C: Oportunități de cooperare între Marea Britanie ̸ România | Mircea Moraru, Counsel la CMS România: Pentru investitorii britanici care iau în considerare scena dinamică de IT&C din România, este esențial să înțeleagă și să navigheze printre complexitățile juridice
Vasile Țiple, fostul Consilier General al UiPath și fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal - Toncescu și Asociații
PNSA a consiliat Grupul Orange în fuziunea post-achiziție dintre Orange România și Orange România Communications. Partenerii Bogdan C. Stoica și Irina Ivanciu au coordonat echipele din mai multe arii de practică
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...