ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

16 Ianuarie 2020   |   T.S.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relația dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar, precum și consultanță pentru crearea de comunități la nivel de proiect.

 
 
Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru prima clădire de birouri a Equilibrium, dezvoltată de Skanska în Capitală, în toamna anului trecut. Acesta este al doilea mandat obținut de Colliers din partea echipei Skanska, el ducând portofoliul total administrat de companie la aproape 530.000 mp de spații industriale și de birouri.

Proiectul Equilibrium este localizat într-un pol consacrat de birouri al Bucureștiului – zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Prima clădire are o suprafață închiriabilă de 20.800 mp, iar împreună cu a doua fază a proiectului, întregul complex va avea o suprafață închiriabilă de 40.700 mp. Certificată LEED Platinum, clădirea este echipată cu sisteme HVAC de înaltă eficiență, asociate cu controale inteligente ce reduc consumul de energie al clădirii, oferind în același timp diverse facilități care fac ca timpul petrecut aici să fie cât mai plăcut, atât pentru chiriași cât și pentru vizitatori.


„Gândit încă din fazele inițiale de proiectare ca un spațiu în care angajații companiilor chiriașe au posibilitatea de a se conecta la nivel personal și profesional, Equilibrium vine cu un concept și cu un design aparte pentru zona Floreasca-Barbu Văcărescu. Preluarea administrării unui astfel de proiect continuă linia trasată de echipa noastră de property management în direcția creării și creșterii comunităților din clădirile de birouri, pentru ca angajații să fie cât mai inspirați să își atingă potențialul maxim”, a declarat Oana Adjudeanu, Deputy Head of Property Management în cadrul Colliers.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relația dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar, precum și consultanță pentru crearea de comunități la nivel de proiect.

„Skanska a transformat un teren industrial într-o clădire de birouri certificată LEED Platinum. Este de fapt prima clădire Skanska România care a atins acest nivel de certificare iar unul dintre motivele pentru care sunt extrem de mândru de întreaga echipă de la Equilibrium este implicarea, energia și dorința de care au dat dovadă în realizarea acestui obiectiv. Prin Equilibrium1 am reușit să redăm comunității un spațiu care nu era nici funcțional, nici estetic. Ne bucurăm să vedem astăzi aici hub plin de viață, cu o energie frumoasă și, în același timp, o clădire de birouri concepută să funcționeze la o eficiență maximă, mai ales că mixul dintre inspirație și eficiență este exact ceea ce caută angajatul modern. Prin urmare, ne bazăm pe colaborarea și implicarea celor de la Colliers International România în menținerea și dezvoltarea comunității din Equilibrium, având în vedere că împărtășim aceleași obiective pentru chiriașii noștri”, a declarat Răzvan Enache, Project Manager Skanska Property România.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri deținut de Adam America, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad și parcul industrial ELI Park 1 dezvoltat de Element Industrial în nordul Capitalei.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6638 / 8279
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dinamică nouă, caracterizată printr-un apetit crescut al investitorilor pentru tranzacții | Piața de M&A a crescut cu 8,2% în T1-T3. Jucătorii strategici au rămas principalii actori, cei mai activi investitori fiind din SUA
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Mușat & Asociații a asistat Naxxar Renewable Energy cu privire la vânzarea pachetului rămas de 40% din Naxxar Wind Farm Four către grupul polonez Polenergia. Mandat complex care a cuprins, printre altele, aspecte de M&A, finanțări și navigarea prin reglementările sofisticate specifice sectorului energetic
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Procedura arbitrală în arbitrajul instituționalizat” | Înscrierile se fac până pe 10 octombrie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Voichița Crăciun, Head of legal and compliance - PAID România, profesionist 20 de ani experiență, care a acordat servicii de asistență juridică și reprezentare în proiecte complexe, unor companii interne și internaționale, în diferite domenii de activitate: ”Planurile de viitor sunt strâns legate de cele ale companiei pentru care lucrez și unde doresc să continui să aduc un plus de valoare prin activitatea mea și a departamentului pe care îl coordonez”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...