ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Metlife va investi 500 milioane de dolari în proiecte cu impact social

29 Iunie 2021   |   Agerpres

Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea.

 
 
Grupul american de asigurări MetLife s-a angajat să investească 500 de milioane de dolari, până în 2030, pentru dezvoltare şi incluziune socială, iar 25% din aceste fonduri vor fi alocaţi în acţiuni de protecţie a mediului, se arată într-un comunicat de presă.
 
Raportul de Sustenabilitate 2020, lansat de MetLife la sfârşitul lunii iunie, evidenţiază angajamentul MetLife de a face acţiuni concrete pentru dezvoltarea şi menţinerea principiilor de diversitate, echitate şi incluziune atât în societate, cât şi la locul de muncă. Compania s-a aliniat iniţiativelor de eliminare a diferenţelor de gen, atât în comunitate, cât şi în poziţii de conducere, la locul de muncă. La nivel global, la sfârşitul anului 2020, femeile reprezentau 52% din forţa de muncă a MetLife, 33% din Consiliul Director, 30% din Consiliul Executiv şi 42% din manageri.
 
"În calitate de asigurător cu acoperire globală şi de companie orientată spre acţiune, ne străduim să creăm un viitor mai sigur şi mai durabil. În urmă cu 153 de ani ne-am luat angajamentul de a oferi protecţie financiară celor din jurul nostru şi consolidăm zilnic această promisiune prin acţiuni ce vizează grija faţă de mediu şi climă, echitate şi incluziune socială, sănătate şi dezvoltare economică a comunităţilor defavorizate", a declarat Michel Khalaf, preşedinte şi CEO MetLife.
 
Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea.
 
Astfel, MetLife şi Fundaţia MetLife au oferit mai mult de un sfert de miliard de dolari pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să facă faţă impactului COVID-19.
MetLife şi MetLife Investment Management au susţinut creşterea numărului de locuri de de muncă, generarea de venituri şi stabilitatea financiară prin investiţii de 659,6 miliarde de dolari în active totale administrate pentru clienţi.
 
Fundaţia MetLife a investit suplimentar 5 milioane de dolari, pe parcursul a trei ani, pentru a promova oportunităţile de educaţie, carieră şi antreprenoriat pentru persoanele de origine afro-americană.
 
"Ca parte din cele 11 noi obiective de mediu ale companiei, MetLife s-a angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu încă 30%, în perioada 2019 - 2030 şi să iniţieze, până în 2030, noi investiţii ecologice de 20 de miliarde de dolari, în energie regenerabilă, clădiri certificate LEED şi obligaţiuni verzi. Operaţiunile MetLife sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2016, iar investiţiile sale în ecologie depăşesc acum 28,7 miliarde de dolari şi includ proiecte imobiliare eficiente din punct de vedere energetic şi proiecte de energie regenerabilă", se precizează în comunicat.
 
În România, Metropolitan Life investeşte în programe de educaţie financiară în şcoli, în programe de incluziune financiară şi socială a tinerilor şi a copiilor defavorizaţi din centre de plasament, în programe pentru susţinerea socială şi educaţională a copiilor ai căror părinţi au migrat la lucru în afara ţării, dar şi în acţiuni pentru protejarea mediului, menite să susţină scăderea emisiilor de dioxid de carbon în anii următori. Anul acesta, Metropolitan Life, alături de Asociaţia Pădurea Copiilor, a plantat o pădure de două hectare, un copac pentru fiecare poliţă individuală de asigurare de viaţă încheiată în anul 2020. Arborii au fost plantaţi în comunele Gârbovi şi Colelia din judeţul Ialomiţa.
 
MetLife este una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. 2,5 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3826 / 8279
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dinamică nouă, caracterizată printr-un apetit crescut al investitorilor pentru tranzacții | Piața de M&A a crescut cu 8,2% în T1-T3. Jucătorii strategici au rămas principalii actori, cei mai activi investitori fiind din SUA
Legiteam | Cherciu & Co is looking for two Junior ̸ Mid - Level Lawyers
Mușat & Asociații a asistat Naxxar Renewable Energy cu privire la vânzarea pachetului rămas de 40% din Naxxar Wind Farm Four către grupul polonez Polenergia. Mandat complex care a cuprins, printre altele, aspecte de M&A, finanțări și navigarea prin reglementările sofisticate specifice sectorului energetic
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Procedura arbitrală în arbitrajul instituționalizat” | Înscrierile se fac până pe 10 octombrie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate (Banking & Finance Team)
EXCLUSIV | O companie din grupul controlat de ”regele eolienelor” a trimis Ministerului Finanțelor o notificare de arbitraj și o cerere de soluționare pe cale amiabilă a disputei. Tratatul Cartei Energiei, temeiul juridic al conflictului cu statul român
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocați stagiari | Litigii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Voichița Crăciun, Head of legal and compliance - PAID România, profesionist 20 de ani experiență, care a acordat servicii de asistență juridică și reprezentare în proiecte complexe, unor companii interne și internaționale, în diferite domenii de activitate: ”Planurile de viitor sunt strâns legate de cele ale companiei pentru care lucrez și unde doresc să continui să aduc un plus de valoare prin activitatea mea și a departamentului pe care îl coordonez”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Tranzacțiile în arbitraj (Powered by ZRVP)
Avocații din practica de Protecția Datelor de la NNDKP spun că există în continuare prevederi neclare în legislație și „pete albe” de reglementare | Iurie Cojocaru (Partener): “De foarte multe ori, clienții se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește ștergerea datelor sau oferirea unor răspunsuri adecvate la solicitările de exercitare de drepturi, în condițiile în care legislația, ghidurile și jurisprudența oferă prea puțin spațiu de manevră”
Bohâlțeanu & Asociații a asistat Emma Lambda în achiziția Stratum Energy Romania, într-un mandat complex, desfășurat pe parcursul ultimilor 2 ani. Echipă multidisciplinară, formată din profesioniști specializați în Corporate ̸ M&A, Energy și Real Estate | Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner): ”Un proiect de mare anvergură pentru echipa noastră, având în vedere specificul domeniului, gradul complex de structurare a tranzacției și jurisdicțiile implicate”
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...