ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Metlife va investi 500 milioane de dolari în proiecte cu impact social

29 Iunie 2021   |   Agerpres

Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea.

 
 
Grupul american de asigurări MetLife s-a angajat să investească 500 de milioane de dolari, până în 2030, pentru dezvoltare şi incluziune socială, iar 25% din aceste fonduri vor fi alocaţi în acţiuni de protecţie a mediului, se arată într-un comunicat de presă.
 
Raportul de Sustenabilitate 2020, lansat de MetLife la sfârşitul lunii iunie, evidenţiază angajamentul MetLife de a face acţiuni concrete pentru dezvoltarea şi menţinerea principiilor de diversitate, echitate şi incluziune atât în societate, cât şi la locul de muncă. Compania s-a aliniat iniţiativelor de eliminare a diferenţelor de gen, atât în comunitate, cât şi în poziţii de conducere, la locul de muncă. La nivel global, la sfârşitul anului 2020, femeile reprezentau 52% din forţa de muncă a MetLife, 33% din Consiliul Director, 30% din Consiliul Executiv şi 42% din manageri.
 
"În calitate de asigurător cu acoperire globală şi de companie orientată spre acţiune, ne străduim să creăm un viitor mai sigur şi mai durabil. În urmă cu 153 de ani ne-am luat angajamentul de a oferi protecţie financiară celor din jurul nostru şi consolidăm zilnic această promisiune prin acţiuni ce vizează grija faţă de mediu şi climă, echitate şi incluziune socială, sănătate şi dezvoltare economică a comunităţilor defavorizate", a declarat Michel Khalaf, preşedinte şi CEO MetLife.
 
Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea.
 
Astfel, MetLife şi Fundaţia MetLife au oferit mai mult de un sfert de miliard de dolari pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să facă faţă impactului COVID-19.
MetLife şi MetLife Investment Management au susţinut creşterea numărului de locuri de de muncă, generarea de venituri şi stabilitatea financiară prin investiţii de 659,6 miliarde de dolari în active totale administrate pentru clienţi.
 
Fundaţia MetLife a investit suplimentar 5 milioane de dolari, pe parcursul a trei ani, pentru a promova oportunităţile de educaţie, carieră şi antreprenoriat pentru persoanele de origine afro-americană.
 
"Ca parte din cele 11 noi obiective de mediu ale companiei, MetLife s-a angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu încă 30%, în perioada 2019 - 2030 şi să iniţieze, până în 2030, noi investiţii ecologice de 20 de miliarde de dolari, în energie regenerabilă, clădiri certificate LEED şi obligaţiuni verzi. Operaţiunile MetLife sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2016, iar investiţiile sale în ecologie depăşesc acum 28,7 miliarde de dolari şi includ proiecte imobiliare eficiente din punct de vedere energetic şi proiecte de energie regenerabilă", se precizează în comunicat.
 
În România, Metropolitan Life investeşte în programe de educaţie financiară în şcoli, în programe de incluziune financiară şi socială a tinerilor şi a copiilor defavorizaţi din centre de plasament, în programe pentru susţinerea socială şi educaţională a copiilor ai căror părinţi au migrat la lucru în afara ţării, dar şi în acţiuni pentru protejarea mediului, menite să susţină scăderea emisiilor de dioxid de carbon în anii următori. Anul acesta, Metropolitan Life, alături de Asociaţia Pădurea Copiilor, a plantat o pădure de două hectare, un copac pentru fiecare poliţă individuală de asigurare de viaţă încheiată în anul 2020. Arborii au fost plantaţi în comunele Gârbovi şi Colelia din judeţul Ialomiţa.
 
MetLife este una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. 2,5 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3621 / 8074
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...