ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Grupul Horváth a înregistrat venituri record de 306 milioane euro în 2023 și alege un nou partener din România

22 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Firma globală de consultanță în management a înregistrat o creștere cu 13% a veniturilor în ultimul an fiscal încheiat (1 aprilie 2023 - 31 martie 2024), după o creștere de 23% în anul precedent. Consiliul de Administrație al grupului Horváth anticipează o creștere de două cifre și pentru anul fiscal 2024-2025. Maria Boldor devine cel de-al doilea partener din țara noastră, în cadrul companiei cu sediul la Stuttgart, după Kurt Weber, cel care conduce echipa din România din 2005.

 
 
Compania internațională de consultanță în management, Horváth, a încheiat anul fiscal 2023-2024 cu o creștere de 13% a vânzărilor, atingând suma record de 306 de milioane de euro. Cu o experiență globală de peste 40 de ani, Horváth a anunțat alegerea unui nou partener din România, Maria Boldor, între cei circa 70 de parteneri ai grupului cu activitate în Europa, SUA, Orientul Mijlociu și alte piețe.

Rezultatele grupului, cu sediul central la Stuttgart, au fost anunțate la finalul anului fiscal german (1 aprilie 2023 - 31 martie 2024) și survin altui an cu creștere consistentă, de 23%, în pofida climatului economic marcat de numeroase provocări din ultimii ani. Cifra de afaceri record de anul trecut a fost obținută, în special, pe piețele din Europa de Vest și de Est, SUA și Emiratele Arabe Unite, pe fondul creșterii proiectelor de transformare și digitalizare.


„Faptul că am crescut la nivel de grup, în ultimii doi ani, cu mult peste media industriei, se datorează nu numai angajamentului excepțional al echipelor noastre extrem de motivate în fiecare zi, ci și experienței noastre, foarte căutate pe piață, în transformarea business-urilor și a abilităților noastre excelente de implementare. Creșterea noastră este, de asemenea, condusă de afacerile noastre din ce în ce mai internaționale", a sintetizat succesul de anul trecut Helmut Ahr, CEO Horváth.

„Presiunea masivă pentru schimbare în toate industriile și nevoia asociată de transformare a modelelor de business ale clienților noștri este mai mare decât oricând – și va continua”, a adăugat Ahr, în timp ce Consiliul de Administrație al grupului Horváth anticipează o creștere de două cifre și pentru anul fiscal 2024-2025.

Pentru a susține creșterea prognozată, grupul Horváth a ales cinci noi parteneri din rândul extinsei sale echipe internaționale, care se remarcă prin expertiză în transformare digitală și inteligență  artificială (AI), între care se numără Maria Boldor, care deține o experiență de 17 ani în cadrul echipei din România. Specializată în proiecte strategice de transformare organizațională și operațională a business-urilor, multe dintre acestea fiind regionale și internaționale, precum și proiecte de transformare digitală, de exemplu prin intermediul SAP S/4HANA, Maria Boldor este al doilea partener ales din România, după Kurt Weber, cel care conduce echipa de la București a Horváth, din 2025.

„Sunt încântată să contribui la inițiativele noastre strategice de grup cu mentalitatea mea internațională, leadership-ul empatic și perspectiva regională. Cred în potențialul de business și oportunitățile de dezvoltare de pe piața românească și din regiunea ECE. Îmi propun să cresc numărul de clienți mulțumiți, care aleg Horváth ca partener de încredere pentru inițiativele lor de transformare. Și nu în ultimul rând, vreau să inspir din ce în ce mai multe femei, precum și tinere talente să reușească în consultanță”, a declarat Maria Boldor, Partner, Horváth.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 369 / 17132
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Elena Iacob, promovată anul acesta pe poziția de CEE Regional Senior Legal Counsel în cadrul Alliance Healthcare România: “Cred foarte mult în oameni și în cuvântul „împreună”. Fiecare poate face lucruri extraordinare individual, însă împreună suntem un ocean”
Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța. Echipa de proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener)
CMS asistă Alcedo cu privire la achiziția Naturevo. Echipa, condusă de Horea Popescu (Managing Partner) și Mircea Moraru (Counsel)
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
Creștere constantă în practica de Litigii de la GNP, prin preluarea unor proiecte ale clienților existenți sau atragerea unor clienți noi, inclusiv ca urmare a expunerii dobândite prin aderarea la o alianță internațională | Octavian Adam, Partener coordonator al practicii: “Procentul ridicat al dosarelor complexe este consecința domeniilor în care societatea noastră de avocatură activează cu preponderență și de noutatea problematicilor supuse controlului instanțelor”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Insolvency | Litigation
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Maria Teodora Busuioc, a noua pe listă anul trecut: ”Este o onoare pentru mine să am ocazia să întâlnesc persoanele care se află în miezul vieții juridice din România, care scriu nu numai doctrină, ci și legislație”
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Corporate ̸ M&A
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...