ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BONDOC și Asociații, partener al unui eveniment cultural de excepție: “West meets East 2019”. Ultimul capitol al trilogiei de concerte, între 15 şi 18 octombrie

08 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.

 
 
Firma de avocati BONDOC si Asociatii susține și ediția din acest an a proiectului cultural “West meets East”, un turneu de promovare a dialogului intercultural prin intermediul muzicii interpretate de artiști de renume din România și India.

Ultimul capitol al trilogiei de concerte "West meets East", ce sărbătoreşte prima fuziune din istorie dintre muzica clasică occidentală şi cea indiană, va fi prezentat de Centrul Cultural "Rabindranath Tagore" la Timişoara - pe 15 octombrie, la Bucureşti - pe 17 octombrie şi la Piteşti - pe 18 octombrie.

Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.


În cadrul concertului vor fi ascultate compoziţii de Ravi Shankar, de pe celebrele albume premiate cu Grammy în 1968, necântate încă în spectacolele din anii trecuţi. De asemenea, muzica Transilvaniei va fi prezentată într-un nou "avatar", prin intermediul unor variaţiuni pentru vioară şi instrumente indiene realizate de Udhai Mazumdar, elevul lui Ravi Shankar.

Alături de muzica clasică a Indiei, concertul va mai include compoziţii de Bela Bartok şi George Enescu, muzicieni aleşi de Yehudi Menuhin să reprezinte Occidentul în proiectul de acum 50 de ani. Echipei de artişti din India i se va alătura violonistul francez Gilles Apap, muzician spectaculos şi creativ, renumit în toată lumea atât pentru interpretările sale pline de virtuozitate ale repertoriului clasic, cât şi pentru interesul pentru toate genurile de muzici tradiţionale.

Concertele vor avea loc în Timişoara la Sala Capitol, în Bucureşti la Sala Mică a Palatului şi în Piteşti la Filarmonică.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Indiei în România, Primăriei Municipiului Timişoara, Consiliului Local Timişoara şi Filarmonicii din Piteşti.

Nu este prima dată când firma de avocați coordonată de Lucian Bondoc susține evenimente cu o mare însemnătate pentru lumea culturală. BizLawyer a scris și cu alte ocazii despre sprijinul acordat de BONDOC și Asociații unor proiecte de acest tip, în parteneriat cu organizaţii şi instituţii de cultură.

Turneul organizat în 2017și 2018, cu cele mai faimoase piese ale trilogiei "West meets East", inclusiv sonata "în caracter popular românesc" de George Enescu, a fost susținut și de firma Bondoc & Asociații. Proiectul cultural a entuziasmat mii de spectatori în 4 orașe: București, Pitești, Cluj și Timișoara.




 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 236 / 267
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mușat & Asociații promovează șapte avocați în ariile fuziuni și achiziții, litigii și arbitraj, drept bancar și financiar, piețe de capital și achiziții publice
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Intervenția instanței în arbitraj (Powered by ZRVP)
RTPR, alături de Integral Capital Group la investiția în Embryos. Echipa de proiect, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner) și Marina Fechetă-Giurgică (Senior Associate)
CMS asistă grupul M Core cu privire la achiziția portofoliului de centre comerciale (Strip Malls) din România de la MAS Plc. Roxana Frățilă (partener) și Mircea Moraru (senior counsel), au coordonat avocații care au acoperit aspectele tranzacționale, iar Ana Radnev (partner) și Alina Tihan (senior counsel) au condus echipa de drept bancar
Promovări la Schoenherr: Monica Cojocaru devine partner în structura internațională a grupului, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: ”Aceste promovări vin să confirme valoarea pe care o atribuim contribuției efective a colegelor noastre la dezvoltarea ariilor de practică din care fac parte – corporate m&a, energy, banking & finance, labour & employment – și a relației cu clienții firmei”
Clifford Chance Badea și-a extins echipa cu 15 avocați în 2024, după cel mai accelerat ritm de creștere și recrutare din ultimii ani | Daniel Badea, Managing Partner: ”Am avut colegi care au lucrat în birourile internaționale ale Clifford Chance, dar și în locuri precum Stockholm sau Zurich, pe proiecte transfrontaliere de o complexitate foarte mare, acoperind aproape toate continentele”
Sun Wave Pharma România, la vânzare. Jefferies consiliază exitul LetterOne, fond de investiții legat de doi oligarhi ruși
BACIU PARTNERS, numită ”Gold Stars of Romanian IP” de World Trademark Review în clasamentele WTR 1000 2025. Patru membri ai echipei, desemnați profesioniști de top în clasamentul individual
Trei firme de avocați din România, evidențiate pentru activitatea în domeniul Competition ̸ Antitrust | NNDKP, CMS și D&B David și Baias au intrat în topul global al firmelor cu cea mai bună practică de concurență. Cine sunt avocații evidențiați de GCR 100 – 2025 și care au fost proiectele care au adus recunoaștere echipelor locale
Cum a evoluat anul trecut Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement, butic de litigii evidențiat de ghidurile juridice internaționale, și care au fost proiectele care au antrenat un număr considerabil de analize juridice | Ioana Gelepu, fondator: ”Sunt mulțumită că am reușit să mă implic în toate detaliile proiectelor pe care le gestionăm, suficient de variate cât să satisfacă setea mea neobosita de nou”
Cum poți dezvolta o carieră internațională cu programul Erasmus+ | Povestea lui Constantin Roșca, absolvent de Drept plecat din Fălticeni, care a ales să studieze la Universitatea din Istanbul. El este azi masterand în Drept Internațional Public în cadrul Universității Koç, cea mai prestigioasă din Turcia și stagiar în cadrul biroului Esenyel ̸ Partners, unul din cele mai cunoscute birouri internaționale de avocatură și consultanță juridică din țara desfășurată pe două continente
Bulboacă & Asociații a sprijinit obținerea unei finanțări de capital de lucru în valoare de 20 de milioane EUR pentru Frigoglass, asumând din nou un rol de reprezentare dublă. Colaborare cu două firme internaționale de avocați, în acest proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...